Potty Train

Potty Train Part 2

Hari ni Day 2 potty train Muhammad. Tp hari ni tak seindah semalam. Huaaaaa. Oh nanti2 saya cerita semalam punya gembira tak terkata. Huhu. Rasa nak kabo satu dunia 😀 Kabo kat FB je 😛 Tapi hari ni rasa nak give up. Sampai dalam hati cakap, esok malas lah. Muhammad pass semua checklist utk budak…

Potty Train

Potty Train Part 1

Rentetan daripada cerita saya kat entry ni, ada selit sikit pasal Muhammad and diapers at point no. 5, saye pun dok lah ter pk2, kat mana nak tanya pasal potty train. Kalau ikut cara mak…, every one hour or every 10 minutes, kena masuk toilet. Can there be any easier way? 😛 Dah ler baby…