Hilang 20 Kg Dalam Masa 2 Bulan? Seriously!
Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Hilang 20 Kg Dalam Masa 2 Bulan? Seriously!

Percaya tak? Percayalah. Eh susah nak percaya?  Ape benda percaya percaya ni? Tadi jalan-jalan dalam group customer, salah seorang ahli berkongsi, yang dia berjaya ‘hilang’ 20kg dalam masa 2 bulan jer! Wahhhh!!! Ini sangat hebat! Ehm, kalau nak kata penimbang rosak, tengok figure pun cukup dah. Tak perlu timbang-timbang. Tengok gambar ni; before dan after. Alhamdulillah, tumpang gembira…

Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Terujanya! Turun 3.5 Kg Dalam Masa Sebulan!

Alhamdulillah, terujanya! Salah seorang kawan telah berjaya turun berat badan sebanyak 3.5 Kg dalam masa hanya sebulan. Beliau cuma konsisten mengamalkan Lecithin, Alfalfa dan ESP. Tak perlu diet bagai! Siap boleh makan nasi lemak 🙂 Siapa kata nak kurus kena sekat makan? Apa Rahsianya Beliau Kurus Dengan Pantas & Mudah? Setelah di interview, menurut Kak Jamie…

Menyusukan Anak Tapi Tak Kurus-Kurus?
Set Kurus

Menyusukan Anak Tapi Tak Kurus-Kurus?

Boleh kata semua ibu yang menyusukan anak secara ekslusif mengharapkan badan akan slim macam kerengga secara automatik. Ya, memang aktiviti menyusukan anak membakar banyak kalori (dalam 500 kalori per sesi), tapi itu belum menjanjikan anda boleh terus kurus. Ada orang yang walaupun tak menyusukan secara ekslusif (campur dengan formula milk), tapi boleh pula maintain slim dan lengok…

Set Kurus

Set Kurus Shaklee – Perihal Buang Lemak

Lemak-lemak, oh lemak. Ada yang kata Lecithin elok. Ada yang kata OmegaGuard lagi elok. Macam nilah. Dedua Lecithin dan OmegaGuard memang bagus untuk nyah lemak dari tubuh kita. Dalam Set Kurus Shaklee, kalau nak betul-betul POWER, better ambil Lecithin dan OmegaGuard sekaligus. Apa Sebenarnya Beza Lecithin dan OmegaGuard? Lecithin bertugas membasmi lemak yang kita makan waktu…

Set Kurus

Cara Kuruskan Badan Dalam Masa Sebulan

Nak tahu cara kuruskan badan dengan cepat? Bukan starving berlapar nasi lauk, atau puasa setiap hari. Itu seksa diri namanya. Jawapannya… jeng jeng jengggg!!! Jaga makan Jaga makan, jaga makan, jaga makan dan amalkan supplement untuk menyokong usaha kuruskan badan. Jaga makan ini adalah dengan mengamalkan konsep suku-suku-separuh. Suku adalah nasi (segenggam tangan sahaja) Suku…

kuruskan badan | Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Sebulan!

Banyaknya cabaran nak kurus badan kan. Dah buat macam- macam, berat badan maintain je tak turun – turun. Kadang jeles tengok orang kurus tapi makan boleh tahan banyak. Pernah tak kawan2 experience simptom macam kat bawah ni:(1) Dah cuba sehabis baik untuk KAWAL SELERA makan. Setiap awal tahun, azam adalah untuk kurus ataupun turun sekian²…