Menu Sahur Ibu Yang Menyusukan Anak
Set Puasa Ramadhan

Menu Sahur Ibu Yang Menyusukan Anak

Alhamdulillah Allah izinkan saya menyusukan 2 anak syurga saya, seorang lelaki dan seorang perempuan. Saya pernah lalui Ramadhan sambil menyusukan anak dan juga sambil mengandung sambil menyusukan anak. Memang ibu menyusu sangat perlukan stamina yang tinggi. Ada satu benda menarik yang saya belajar berkenaan sahur [alert-warning]Nasi putih adalah kurang digalakkan untuk sahur sebab ianya lebih…

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Ramadhan 1425H/2014M
Set Puasa Ramadhan

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Ramadhan 1425H/2014M

Dah Ramadhan ke- 5, eh tapi sempat je kan nak kongsi jadual buka 😀 Bukan apa, boleh lah plan waktu nak ke masjid bagi sesiapa yang berminat nak berbuka dan terus maghrib di masjid tanpa perlu berebut parking 😉 Sempena bulan Ramadhan kali ini, rasanya belum terlambat untuk ucapkan Ramadhan Kareem kepada semua pembaca setia…

Rahsia Saya Puasa Bertenaga Bersama 2 Anak Syurga
Set Puasa Ramadhan

Rahsia Saya Puasa Bertenaga Bersama 2 Anak Syurga

Assalamu’alaikum wrt pembaca Diary of Muhammad 😀 Apa khabar semua? 😀 Maafkan kami kerana terlalu lama menyepi. Eh, tapi akaun Facebook masih aktif. Menyepi ni bukan apa tapi sibuk join event sana-sini, dan masih belum berjaya update blog macam Facebook 😛 Antara event yang superb termasuklah National Conference Shaklee dan Percutian taraf 5 bintang kat…