Set Tenaga

Tips Elak Badan Letih

Biasa kan rasa, selepas bangun tidur, ada rasa macam tak puas tidur. Rasa macam nak sambung golek atas katil, badan kurang rasa segar. Ia disebabkan badan kita sangat letih sebelum tidur dan tidur kita kurang lena. Supplement membantu badan yang lebih segar Istimewa untuk anda yang ingin rasa segar selepas bangun pagi, sedap badan dan…

CoQ Health | Set Tenaga

Tips Atasi Masalah Cepat Pancit

Ada satu vitamin ni dah dekat setahun Shaklee keluarkan, tapi I am yet to try. Itu yang tak pernah kabo. Tapi cambest pulak dengar geng iReach feedback cakap best. Pengalaman Kawan Sorang kawan ni dia cakap dia jenis cepat pancit kalau panjat gunung atau daki bukit, tapi sejak makan CoQ Health, rasa bertenaga pulak. Kawan…

Hamil | Set Pregnant | Set Tenaga

Vitamin Pemberi Tenaga Untuk Ibu Mengandung

Masa mengandung ni subjektif. Ada orang masa mengandung lah time paling aktif. Rasa macam cergas bertenaga semacam. Tapi ada orang, masa mengandung tiba-tiba rasa mata kuyu semacam. Rasa nak tidur berhibernasi macam beruang kutub utara. Ekeke. Biasa orang yang rasa cepat letih dan pancit ni sebab low HB dalam darah. Saya masa mengandung Muhammad, cepat…

Set Tenaga

4 Tips Atasi Masalah Letih Lesu

Detik bermulanya kelahiran seorang anak, hidup kita akan berubah sepenuhnya. Seram tak dengar? Haha. Seram tapi seronok! Seronok tengok gelagat cahaya mata buah hati pengarang jantung. Tapi ada satu masalah universal yang dialami oleh semua ibu bapa di dunia ini – letih macam tak puas tidur! Lebih lebih lagi ibu yang menyusukan anak sepenuhnya. Oh…