Alfalfa | Tips Bertenaga

Tips Kekal Cergas Bertenaga

Kadang-kadang kita rasa badan kita ni cepat sangat pancit. Rasanya tidur dah cukup. Mungkin badan kita banyak sangat toksik sampai membuatkan kita cepat lesu. Salah satu cara terbaik untuk kekal bertenaga adalah dengan mengamalkan supplement shaklee. Antara yang berkesan dengan saya adalah : Telan 10 biji Alfalfa ni. Telan sikit-sikit. Satu botol ada 330 biji,…

ESP | Meal Shakes | Tips Bertenaga

Tak Suka Telan Pil? Ini Mungkin Penyelesaian Yang Anda Cari

Jika anda salah seorang orang yang tak suka atau memang tak boleh telan pill atau tablet, jangan segan, anda tidak keseorangan ­čÖé Dulu saya pun jenis payah nak telan pil. Ada sekali saya demam, mak suruh makan pil panadol, ish tak boleh terima. Rasa pahit. Tapi sekarang Alhamdulillah takde masalah nak telan pil. Hancurkan Tablet…

Omega Guard | Tips Bertenaga

Pengalaman Keluarga Saya & Omega Guard Shaklee

Omega Guard ni memang favorite supplement family kitorang. Dari Muhammad, hubby dan saya, kitorang sume memang amalkan Omega Guard Shaklee. Asalnya saya yang mula-mula ambil Omega Guard nih sebab supplement preggy. Saja nak cuba supplement jenama Shaklee, nak merasa apa beza berbanding yang hospital bagi. Lagipun jenama Shaklee adalah supplement semulajadi dan 99% terdiri dari…

ESP | Tips Bertenaga

Minuman Tenaga Semulajadi Untuk Wanita Hamil

Sebagai ibu hamil yang ditemani oleh anak comel yang TERSANGAT AKTIF, adalah sangat penting untuk saya KEKAL BERTENAGA sepanjang masa.   Sebab bila dah ada anak kecil nih, CONFIRM lah tak boleh duduk lepak┬▓, relax┬▓ goyang kaki gitu sahaja. Mesti nak kena teman anak main kejar┬▓, lompat┬▓, guling┬▓ dan macam┬▓ activiti comel yang lain ­čÖé…