Tips Cepat Hamil: 5 Perkara Yang Mengganggu Kesuburan
Set Kesuburan | Tips Kesuburan

Tips Cepat Hamil: 5 Perkara Yang Mengganggu Kesuburan

Kadang-kadang ada benda rutin yang mengganggu potensi kita untuk cepat hamil, tapi kita tak tahu hingga orang lain perlu maklumkan. Saya teringat masa saya kerja di Twin Tower dulu, seorang boss saya telah pun berkahwin selama 10 tahun, tapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Pulak tu isteri dia sambung belajar di luar negara, kira perhubungan…

Tips Kesuburan

Tips Kesuburan – 5 Perkara Yang Perlu Di Elak!

Biasa lepas nikah, semua pasangan teringin nakkan cahaya mata. Yang planning planning pun biasanya bila tengok kengkawan dah beranak pinak, mesti teringin juga kan 😉 Tapi tak semua pasangan bernasib baik bunting pelamin. Ada yang terpaksa tunggu 3 – 5 tahun. Ada yang terpaksa tunggu lama hingga 10- 15 tahun. 5 Perkara Mesti Pantang Supaya…