Cinch | Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Kuruskan Badan – Kenapa Kebanyakan Diet Gagal

Kebanyakan diet untuk kuruskan badan memerlukan anda untuk puasa atau kurangkan makan. Ini menyebabkan anda akan kehilangan lemak dan otot, aau salah satu di antara lemak dan otot. Bila anda kehilangan otot, metabolisma tubuh anda akan menurun dan akan hilang keupayaan untuk membakar lemak. Sebab itu bila anda berhenti dari diet, tubuh anda tidak lagi mampu…

Tips Kuruskan Badan

3 Makanan Pembakar Kalori

Dok nak kuruskan badan, kita pun berpuasa dan berpantang macam- macam. Tapi tahukah anda, kalau tak puasa dan pantang sangat pun, tetap boleh kuruskan badan. Asalkan menu tu bertepatan untuk kuruskan badan. Hari ni saya nak share 3 makanan pembakar kalori. Dari perkongsian ni, boleh lah anda prepare nak masak apa untuk makanan yang sedap…

Tips Kuruskan Badan

3 Tips Kuruskan Badan Secara Santai

Selalu kita dengar orang makan slimming product, lepas stop, berat naik balik jadi lebih tinggi dari berat asal. Adakah tiada cara untuk kurus dengan selamat? Meh sini saya share 3 tips untuk kuruskan badan secara konsisten. 1. Dapatkan rehat secukupnya. Tahukah anda, jika anda tak cukup tidur, tubuh anda akan kekurangan leptin dan pada masa…

Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Hilang 20 Kg Dalam Masa 2 Bulan? Seriously!

Percaya tak? Percayalah. Eh susah nak percaya?  Ape benda percaya percaya ni? Tadi jalan-jalan dalam group customer, salah seorang ahli berkongsi, yang dia berjaya ‘hilang’ 20kg dalam masa 2 bulan jer! Wahhhh!!! Ini sangat hebat! Ehm, kalau nak kata penimbang rosak, tengok figure pun cukup dah. Tak perlu timbang-timbang. Tengok gambar ni; before dan after. Alhamdulillah, tumpang gembira…

Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Terujanya! Turun 3.5 Kg Dalam Masa Sebulan!

Alhamdulillah, terujanya! Salah seorang kawan telah berjaya turun berat badan sebanyak 3.5 Kg dalam masa hanya sebulan. Beliau cuma konsisten mengamalkan Lecithin, Alfalfa dan ESP. Tak perlu diet bagai! Siap boleh makan nasi lemak 🙂 Siapa kata nak kurus kena sekat makan? Apa Rahsianya Beliau Kurus Dengan Pantas & Mudah? Setelah di interview, menurut Kak Jamie…