Kenapa Kesan Vivix Berbeza Untuk Setiap Orang? 
Vivix

Kenapa Kesan Vivix Berbeza Untuk Setiap Orang? 

Vivix akan selesaikan mengikut masalah kesihatan kita. Vivix adalah supplement Shaklee berbentuk cecair. Vivix adalah supplement Shaklee yang paling premium kerana ia membetulkan bahagian yang sakit dari peringkat akar penyakit tersebut. Kenapa Kesan Vivix Berbeza Untuk Setiap Orang? Analogi nya begini. Bayangkan rumah yang penuh perabot yang tunggang – langgang, pendawaian rumah rosak, tingkap pecah,…

8 Punca Stroke & Cara Atasi Paling Berkesan
Stroke | Vivix

8 Punca Stroke & Cara Atasi Paling Berkesan

Jika anda ada sejarah keluarga pernah kena stroke atau sakit jantung, anda memang sangat perlu berhati-hati dengan kesihatan anda. Stroke menyerang tak kira masa. Namun begitu kita boleh ambil langkah berjaga-jaga dengan memeriksa punca-punca serangan stroke yang terjadi secara tiba-tiba. Mari saya kongsikan carta score card di bawah untuk periksa risiko di serang stroke. 8 Punca Serangan Stroke Merujuk kepada…

Ada Cyst Semasa Mengandung? Cara Kecutkan Tanpa Pembedahan
Cyst | Vivix

Ada Cyst Semasa Mengandung? Cara Kecutkan Tanpa Pembedahan

Kak Ita ada cyst. Tapi sedang pregnant. Hmm, mencabar tu. Kalau ada cyst masa pregnant, takut perkembangan baby terganggu. Jadi doktor pun bagi makan vitamin E. Tapi sedihnya, cyst jadi makin besar. Makin risau lah Kak Ita. Jadi, satu hari, Kak Ita cuba Vivix. 475 je sebotol. Ada ibu lain pernah makan Vivix masa mengandung,…

Kolesterol | Vivix

Orang Kurus Pun Banyak Lemak Dalam Badan

Walaupun kita kurus kering, jangan ingat kita boleh makan sesuka hati. Pernah tak dengar istilah lemak tersembunyi dalam organ. Nama english dia, Visceral Fat. Apa Benda Lemak Sembunyi Ni? Lemak jenis ini akan melekat pada organ, kalau banyak sangat, ada kemungkinan akan di serang stroke atau sakit jantung secara tiba-tiba. Yang mengejutkan, lemak ini datang…

Kencing Manis | Vivix

Kenapa Vivix Tak Turunkan Bacaan Gula Leha Yang Diabetes?

Leha ada kencing manis. Dah bermacam ubat Leha makan. Leha nak cari cara rawat kencing manis tanpa ubat. Penat lah makan ubat yang tak lah nampak sangat kesan positif nya Baru ni kawan Leha, Ina, recommend Leha ambil Vivix. Ina kata, Alhamdulillah Vivix dah banyak tolong turunkan bacaan gula kencing manis. Cik Mas, kawan Leha…

Macam Mana Vivix Turunkan Bacaan Gula Pesakit Diabetes
Kencing Manis | Vivix

Macam Mana Vivix Turunkan Bacaan Gula Pesakit Diabetes

Kalau sakit, kita memang kena jumpa doktor. Tapi ada orang, dah makan macam-macam ubat doktor, pun masih tak baik-baik jugak. Kadang nya memang baik, tapi datang balik lepas tu. Bukan nak kata ubat doktor tak elok tau. Tapi bila kita dalam situasi itu, nak tak nak, memang kita terfikir, eh ada tak selain ubat doktor…

Kos Pencegahan Vs Kos Perubatan
Vivix

Kos Pencegahan Vs Kos Perubatan

A teaspoon of Vivix a day, insya-Allah keeps chronic diseases away 🙂 Kos perubatan makin lama makin tinggi. Kalau pun kita banyak duit, kita sendiri tak sanggup nak menanggung sakit. Alangkah demam batuk pun kita nak cecepat baik, kan Mari konsisten amalkan Vivix, insya-Allah ia ikhtiar untuk elakkan penyakit kronik Whatsapp 0194773457 untuk dapatkan Vivix…

Wordless Wednesday : Vivix Minuman Ajaib, How So?
Vivix

Wordless Wednesday : Vivix Minuman Ajaib, How So?

Takde lah ajaib sangat. Tak pulak lah di baca kan Yasin dan bacaan 30 juzuk. Tapi menggunakan sumber yang Allah sediakan di muka bumi ini, sumber-sumber yang terbaik. Sebelum penghasilannya, di buat dulu beberapa ujian klinikal menggunakan akal yang Allah bagi. Allah kata, apa-apa pun, usaha dulu, bukan berserah kosong gitu saja. Termasuk untuk dapatkan…