Kanser | Vivix

Benarkah Vivix Merawat Kanser?

Masa dulu-dulu saya sendiri pernah ingat kalau makan supplement tak payah makan ubat. Hakikatnya kalau tak mahu sakit, kita kena ikhtiar elak penyakit. Yang sihat buat apa nak di rawat. Sehingga lah saya dapat tahu cerita mertua kepada kawan saya yang meninggal dunia asbab kanser darah. Mertua tersebut pernah pesan “Korang masa sihat makanlah vitamin….

Vivix

Kenapa Kesan Vivix Berbeza Untuk Setiap Orang? 

Vivix akan selesaikan mengikut masalah kesihatan kita. Vivix adalah supplement Shaklee berbentuk cecair. Vivix adalah supplement Shaklee yang paling premium kerana ia membetulkan bahagian yang sakit dari peringkat akar penyakit tersebut. Kenapa Kesan Vivix Berbeza Untuk Setiap Orang? Analogi nya begini. Bayangkan rumah yang penuh perabot yang tunggang – langgang, pendawaian rumah rosak, tingkap pecah,…

Stroke | Vivix

8 Punca Stroke & Cara Atasi Paling Berkesan

Jika anda ada sejarah keluarga pernah kena stroke atau sakit jantung, anda memang sangat perlu berhati-hati dengan kesihatan anda. Stroke menyerang tak kira masa. Namun begitu kita boleh ambil langkah berjaga-jaga dengan memeriksa punca-punca serangan stroke yang terjadi secara tiba-tiba. Mari saya kongsikan carta score card di bawah untuk periksa risiko di serang stroke. 8 Punca Serangan Stroke Merujuk kepada…

Vivix

Cara Order Vivix Sendiri Secara Online

Anda dah tahu kebaikan Vivix. Anda nak sangat beli Vivix tapi malas nak Whatsapp atau SMS pengedar Shaklee. Nak singgah branch dan HQ pun takde masa. Ok takpe. Anda boleh order sendiri dekat link ini : Beli Vivix Online Harga sebotol Vivix adalah RM 475. Tiada kos penghantaran jika alamat anda di kawasan bandar. Kalau…

Kolesterol | Vivix

Orang Kurus Pun Banyak Lemak Dalam Badan

Walaupun kita kurus kering, jangan ingat kita boleh makan sesuka hati. Pernah tak dengar istilah lemak tersembunyi dalam organ. Nama english dia, Visceral Fat. Apa Benda Lemak Sembunyi Ni? Lemak jenis ini akan melekat pada organ, kalau banyak sangat, ada kemungkinan akan di serang stroke atau sakit jantung secara tiba-tiba. Yang mengejutkan, lemak ini datang…

Vivix

Kos Pencegahan Vs Kos Perubatan

A teaspoon of Vivix a day, insya-Allah keeps chronic diseases away 🙂 Kos perubatan makin lama makin tinggi. Kalau pun kita banyak duit, kita sendiri tak sanggup nak menanggung sakit. Alangkah demam batuk pun kita nak cecepat baik, kan Mari konsisten amalkan Vivix, insya-Allah ia ikhtiar untuk elakkan penyakit kronik Whatsapp 0194773457 untuk dapatkan Vivix…

Vivix

Wordless Wednesday : Vivix Minuman Ajaib, How So?

Takde lah ajaib sangat. Tak pulak lah di baca kan Yasin dan bacaan 30 juzuk. Tapi menggunakan sumber yang Allah sediakan di muka bumi ini, sumber-sumber yang terbaik. Sebelum penghasilannya, di buat dulu beberapa ujian klinikal menggunakan akal yang Allah bagi. Allah kata, apa-apa pun, usaha dulu, bukan berserah kosong gitu saja. Termasuk untuk dapatkan…