Tips Cergas Bertenaga Dari Ibu Belajar Sambil Menyusukan Anak

Dah mula bersawang blog ni. Sibuk dengan macam-macam urusan kekdah nya :p

Hari ni nak kongsi pengalaman adik saya bersama ESP. ESP adalah salah satu favorite supplement saya untuk kekal bertenaga 😀

Oh memang kalau orang tanya macam mana nak kekal bertenaga, terutamanya ibu-ibu yang menyusukan anak, jawapan saya sama ada ESP atau Vitalea, atau kedua- dua nya sekali!

Of course plus water intake yang banyak. Kalau sel badan kita kering je, memang melepek lah badan 😉

Adik saya ni masih belajar di UIA. Berkahwin pada usia muda, awal 20-an. Dan alhamdulillah baru-baru ini dikurniakan cahaya mata.

Baby Hisham

Baby Hisham

Fuh, waktu berpantang memang mencabar bagi dia. Ia mengingatkan saya kepada waktu saya berpantang Muhammad, anak sulung saya.

Baby boy memang kerap menyusu. Sikit – sikit menyusu, sikit – sikit menyusu. Sikit – sikit bermaksud selang satu jam!

Dan malam pulak, pheww

Pernah kami dengar baby Hisham menangis lama sangat. Subhanallah, besarnya pahala si ibu dan ayah bersabar dengan anak sejak bayi lagi.

Kami risau kot-kot adik saya ni tak boleh cope dengan peranan baru dia sebagai ibu yang menyusukan anak, sambil nak kena study lagi. Oh tak boleh imagine!

Tapi guess what?

Alhamdulillah she can cope with that! And big thanks to ESP! 😀

cergas bertenaga tips atasi letih lesu

ESP bantu bertenaga!

Meh saya kongsikan pengalaman adik saya dengan ESP 😀
tips bertenaga cergas bersama ESP

Waktu takde anak dulu, selalu jugak tido dalam kelas (hehe).

Macam2 la alasan ; study lah, buat esaimen, gosok baju. Kadang2 sbb brekfes makan berat nasik lemak ke, pun jadi alasan tdo dlm kelas. Tak patut betol..

sejak dh ade newborn ni jadual smue ikut baby. Malam tak tido, siang nyusukan die tak henti.

Tapi Alhamdulillah stakat ni masuk kelas mata terbuntang2 tebukak takde tesengguk2 mcm dulu. Rase “berkeyakinan” bile tgk student bujang yg lain mengantuk, kite yg ade anak ni tak.

Mgkin sbb sejak bsalin tiap2 hari tak penah miss ESP Alhamdulillah. Harap2 rezeki anak, sem ni pointer menaik lg dr sem lepas 🙂

Anda mengalami masalah yang sama? Jom dapatkan ESP sekarang 😀

Harga? 

Hanya RM 160 termasuk poslaju dan untuk kegunaan hingga 2 bulan!

P.s: Kalau nak daftar ahli sekali dengan beli ESP pun lagi bagus tau. Nanti point terus masuk bawah ID anda, cukup 150 points, Shaklee akan bagi PULANGAN TUNAI ada bulan hadapan 😀 Ape bende point ni?

Baca lanjut entry saya – Jadi Ahli Shaklee, Makan Sendiri Pun Dapat Duit!

P.s.s: ESP bernilai 39 points! 😀

Hubungi saya untuk order!

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 – 409 3457

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares