kisah cinta saya dengan Meal Shakes
Meal Shakes

Cerita Cinta Saya Bersama Meal Shakes

Saya tahu Meal Shakes bagus untuk kesihatan anak-anak. Tapi bila anak asthma atau eczema je saya bagi πŸ˜› Saya kurang suka dengan rasa dia yang macam creamy.

Tapi Opening HQ Shaklee dua hari lepas betul-betul buat saya jatuh cinta dengan Meal Shakes.

Masa event Shaklee, macam biasa, diorang akan sediakan minuman air masak, iaitu air yang telah difilter dengan Get Clean Water Pitcher, ESP dan Meal Shakes.

Cerita Cinta Bersama Meal Shakes

Tapi kali ni staff Shaklee tolong bancuhkan siap-siap dan letak dalam bekas air.

kisah cinta saya bersama Meal Shakes
Yummy sangat tau!

Memula saya saja ambil Meal Shakes. Wowww!! Rasa sedap! Macam aiskrim kot rasanya. Sejuk dan sedap! Bertambah lagi.

Bila bagi kat anak-anak, diorang siap berebut dan nak bertambah! Ini Meal Shakes dengan air masak je tau. Bukan air susu atau air berperisa πŸ˜‰

Rahsia Meal Shakes Sedap

Dek kerana sangat kagum macam mana staff Shaklee ni bancuh sedap sangat, dengan air masak je pulak tu, saya pun dengan penuh rasa ingin tahu, tanya kat kaunter bancuh.

Guna berapa liter air, dan berapa sudu Meal Shakes?

Rahsia mereka adalah, sambil tunjuk kat blender,

Diorang letak dalam 30oz air, atau hampir 1 liter air bersama 5-6 scoopΒ Meal Shakes. Guna scoop Cinch.Β 

Lepas tu, letak ais banyak-banyak.

So balik rumah, saya cari semula kat mana ice tray di sorok πŸ˜› Dan malam tu buat Meal Shakes πŸ˜€

Kalau ikut blender saya, bila letak 30 oz air, lepas blend, dia akan macamΒ melimpah. Dan saya letak 5 scoop Meal Shakes guna scoop Cinch.

Lepas tu letak ice banyak-banyak. Anak-anak dah menanti dengan penuh gumbira πŸ˜€

kisah cinta saya dengan Meal Shakes
Hasilnya dapat satu tumbler ni plus satu bekas Shaker Shaklee tu. Banyak, kan?

[alert-note]Kalau nak lagi sedap, letak lebih banyak ice ^_^ Lagi sejuk, laaaagi sedap! :D[/alert-note]

Kalau nak letak buah ke, blend dengan air lain pun boleh. Tapi rasa ni memang sangat sedap lah πŸ˜€

Meal Shakes Untuk Apa?

Basically Meal Shakes adalah multivitamin terbaik untuk kanak-kanak dan juga untuk orang dewasa yang tak boleh nak telan tablet multivitamin.

Selain itu, sangat bagus untuk meningkatkan selera anak, merawat sembelit anak, merawat eczema dan macam-macam lagi lah πŸ˜€

Cara Dapatkan Meal Shakes

Ok lah, kalau anda pun nak cuba Meal Shakes yang sedap berkhasiat ni, harga satu tin RM 113.75 sahaja πŸ˜€

Anda boleh order je, hubungi saya:

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp : 019 477 3457

Shaklee ID : 858755

COD di Bangi, pos available seluruh Malaysia ^_^

Similar Posts

2 Comments

  1. Kak Deeja, thanks for the info. Selalu saya tambah dgn peel fresh Mango, blackcurrant yogurt dan Bliss Mango campur. Rasa lemak berkrim. Kalau pakai shaker shaklee pun rasa ok kot, tapi kena adjust lah kuantiti air. Kena goncang kuat2 hihi πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *