Event Sana Sini

Cerita Semalam – Opening HQ Shaklee

Uih semangatnya pergi opening HQ Shaklee! Opening je pun. Huhu.

Sebenarnya bukan lah saya kisah sangat opening ni, tapi sebab bila ada event Shaklee, saya berpeluang jumpa keluarga Shaklee dari group iReach, dan kalau tengok muka diorang je pun dah rasa recharged energy 😀

Memang kami jalankan bisnes secara 100% online. Tapi perjumpaan offline adalah sebagai penguat semangat gitu 😉

5 Star Treatment

Layanan dari staff Shaklee semalam adalah 5-star bagi saya 😀

Even bila Maryam menangis sebab ada staff tak sengaja terlanggar sikit, terus staff tu minta maaf banyak-banyak dan bagi present.

Maryam dengan hebatnya bila dapat present, tangisan terus ter-switch off T_T

Okeh, jom layan gambar! Ada gambar yang memang kami ambil, dan ada yang credit Munzir Ija Ramli 😉

Lepas daftar, dapat cop comel
Lepas daftar, dapat cop comel
Claim 2 bag cantik!
Claim 2 bag cantik!
Flask cantik dalam bag ^_^
Flask cantik dalam bag ^_^
Bancuhan Meal Shakes super sedap!!!
Bancuhan Meal Shakes super sedap!!!
Tiba-tiba ada promo Vitamin C sempena official opening
Tiba-tiba ada promo Vitamin C sempena official opening
Muhammad suka Meal Shakes, rebut dengan si adik
Muhammad suka Meal Shakes, rebut dengan si adik
Adik & Meal Shakes. Sambil menayangkan sticker di pipi :P
Adik & Meal Shakes. Sambil menayangkan sticker di pipi 😛
Clown pun ada untuk bebudak
Clown pun ada untuk bebudak
Clown buatkan belon bunga biru untuk adik
Clown buatkan belon bunga biru untuk adik
Geng main kat children area ^_^
Geng main kat children area ^_^

Bilik ibu menyusu pun ada tau, tapi tak ambil gambar pulak.

Lunch sambil skyview
Lunch sambil skyview. Tima kasih Munzir Ija Ramli for the nice pic 😀
Lunch sedap ^_^
Lunch sedap ^_^
We Olls ^_^
We Olls ^_^ Cantik betul Munzir Ija Ramli ambil & buh nama setiap sorang dalam gambar ni 😀
Pasangan tinggi lampai Wardah Aina & Epul Jaguh, tadi takde dalam gambar
Ija Ramli bersama pasangan tinggi lampai Wardah Aina & Epul Jaguh, tadi takde dalam gambar

Oh untuk sesi dengan nutritionist sat nanti saya uploadkan YouTube terus ya 😉

Alhamdulillah lepas sesi beli barang untuk pos, kami pun pulang nak tengok baby Fateh pulak 😀

Kalau anda pengguna tegar Shaklee dan masih belum daftar jadi ahli, jom lah daftar. Kalau nak makan sendiri pun takpe.

Best sangat-sangat especially bila dapat join event gini 😀 Shaklee sekarang adalah sangat mesra ibu dan kanak-kanak ^_^

Untuk join jadi ahli Shaklee, yuran pendaftaran hanya RM 75, dan anda boleh hubungi saya:

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp : 019 477 3457

Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *