Set Tenaga

Cinch Tea Pembekal Tenaga Segera – Pengalaman Saya

Saya adalah penggemar minuman teh. Kalau boleh pagi petang malam mesti nak minum teh panas.

Suatu hari suami saya teringin nak cuba Cinch Tea. Katanya Cinch Tea ni kandungan macam Roiboost Tea.

pembekal tenaga segera Cinch TeaDengan tak di sangka, lepas minum Cinch Tea, badan suami saya rasa bertenaga.

Saya macam teruja bila tahu.

Lebih-lebih lagi bila kawan-kawan Shaklee yang lain berkongsi – bila nak stay up untuk buat kerja, mereka akan minum Cinch Tea.

Pengalaman saya

Maka satu malam tu saya cuba sebab nak stay up.

Dengan tak disangka, sekejap sangat, in an instant, terus mata kuyu saya jadi segar!

Kesan yang sangat pantas!

Ini pula pengalaman kawan saya, Maria Awi:

[vimeo id=”119732571″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Yeah!! Boleh buat kerja!!
Yeah!! Boleh buat kerja!!

Teman semasa memandu

Cinch Tea sangat sesuai bagi anda yang mula keletihan dan kepenatan, dan rasa nak ‘bangun’ sekarang juga, terutamanya anda yang sedang memandu, rasa letih dan mengantuk, tapi nak cepat sampai destinasi.

Pastikan bekalan Cinch Tea sentiasa ada dalam kereta.

Boleh bancuh bersama air mineral dalam botol, dan terus minum tanpa gula.

Saya suka bancuh pekat.

[alert-note]Ibu menyusu pun boleh minum Cinch Tea :)[/alert-note]

Harga Cinch Tea pembekal tenaga segera

Harga sekotak Cinch Tea hanya RM 131 sahaja.

Dalam sekotak ini ada 28 sticks.

Cinch Tea bukan uncang tau, ia nya berbentuk serbuk.

Cara order Cinch Tea pembekal tenaga segera

Untuk order Cinch Tea, anda hanya perlu hubungi saya di

KHADEEJAH HASMAD

SMS/WhatsApp: 019 409 3457

Shaklee ID: 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *