Kenapa Shaklee?

Current Project | CREAMS Shaklee

What a hectic week. Kesian blog kesayangan ku tersadai. Sobs sobs.

Tapi demi membantu anak cucu Creams menggapai cita- cita, akan ku kuatkan semangat! Awal- awal ni adaptation period lah kot. Syukur alhamdulillah, Cabaran Fasa Pertama, iaitu cabaran 1,000 by 10th January dah berakhir 3 hari lepas. Of which banyak nak kena muhasabah.

Walaupun upline dah provide macam- macam, group dah provide macam- macam jenis files, yang menentukan capai target atau tidak, tak lain tak bukan adalah diri sendiri juge.

Ok nak cerita santai – santai je. Sekarang sedang berlangsung untuk menyiapkan Projek eCover khas untuk susur galur Creams yang janji nak pulun 1,000 UV which saya naikkan kepada 1,500 UV.

Oh please my group, semua tips tu tolong lah buat jangan tinggal satu pun T_T

Memang mencabar sebab kami takde PC, internet di Kerteh adalah begitu doif. Hahaha. Dan tukang sahut cabaran nya dah hampir cecah 25 orang. Ooops, jangan bagi alasan!!

But saya sentiasa teringat kata- kata sapa tah. Orang berjaya ni bukan dia berjaya sebab semua benda senang kat dia. Tapi sebab dia pandai menggunakan cabaran sebagai batu loncatan untuk dia berjaya. Omputeh kata, ‘use poor hand skillfully’.

Jom tengok eCover yang dah siap ^_^

Kat rumah je, takyah keluar rumah pun boleh generate 5-angka :D
Kat rumah je, takyah keluar rumah pun boleh generate 5-angka πŸ˜€

 

Paling penting, kena pastikan cara makan adalah betul. Kalau tak, sia- sia beli Vitamin ;)
Paling penting, kena pastikan cara makan adalah betul. Kalau tak, sia- sia beli Vitamin πŸ˜‰
Eksklusif untuk ibu yang dapatkan Premium Package Set Breastfeeding :*
Eksklusif untuk ibu yang dapatkan Premium Package Set Breastfeeding :*
Beli Collagen, dan dapat eBook ni free! :D
Beli Collagen, dan dapat eBook ni free! πŸ˜€
Eksklusif untuk yang buat belian Set Kurus Shaklee, Premium Package :D
Eksklusif untuk yang buat belian Set Kurus Shaklee, Premium Package πŸ˜€

Berminat nak order Shaklee?

Cepat hubungi saya sekarang!

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 409 3457

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *