Kerja Kosong Personal Assistant Diary of Muhammad
Personal

Diary Of Muhammad Sedang Mencari PA

Rentetan dari semakin bertambah pertanyaan dan order masuk melalui blog Diary of Muhammad, maka saya dengan rendah diri membuka peluang kepada anda, wanita sahaja ya, untuk menjadi PA membantu uruskan Diary of Muhammad.

Kerja Kosong Personal Assistant Diary of Muhammad

Peluang ini sangat bagus untuk di grab oleh anda yang sedang mencari peluang belajar selok belok perniagaan dari rumah, berlatih social skill dan di samping jana pendapatan sampingan di waktu kos sara hidup makin meningkat.

Peluang Menjadi PA Diary of Muhammad

Syaratnya sangat mudah:

  1. Solat fardhu 5 waktu on time
  2. Hafal dan hadam setiap kandungan blog Diary of Muhammad, by heart – hanya part Shaklee dan Kesihatan. Part lain tak penting
    • Maksudnya kalau masa interview saya tanya berapa bacaan paras kolesterol normal, anda petik jari boleh jawab
    • Kalau saya tanya, macam mana Vivix bantu pesakit kanser- anda boleh jawab dengan sangat mudah
    • Kalau saya tanya, kalau org bersalin tak ambil Ostematrix, boleh ke? Kira itu pun boleh jawab.
  3. Belum menjadi ahli Shaklee, kalau dah pernah makan vitamin Shaklee, bonus tu.
  4. Wanita sahaja. Keutamaan kepada wanita yang tidak bekerja; bujang, atau kalau dah kahwin- belum ada anak.
    Kalau yang dah berkahwin dan ada anak, boleh lah kalau nak cuba.

Job scope PA Diary of Muhammad -uruskan order Shaklee dari blog ini :

  1. Reply setiap SMS, WhatsApp dan Email yang datang dari prospek dengan baik
  2. Uruskan order selepas mereka bank in dengan pihak shaklee2u, saya akan ajar
  3. Follow up customer – ini akan di ajar lanjut nanti
  4. Bekerja dari rumah anda, tapi tetap memerlukan laptop atau PC sendiri, sebab nak order melalui shaklee2u memang kena guna laptop/pc
  5. Berperwatakan ceria dan positif

Cara Apply Jadi PA Diary of Muhammad:

  1. Email kepada [email protected]Tajuk Email : PA Diary of Muhammad. Maklumat untuk di email:
    • Nama penuh
    • No IC (untuk saya sahkan¬†dengan pihak Shaklee yang anda¬†bukan ahli Shaklee)
    • Alamat
    • No HP
  2. Maklumkan juga kenapa anda patut di pilih untuk jawatan ini.

Gaji PA Diary of Muhammad:

  1. Gaji pokok 4-angka jika berjaya tamat waktu percubaan 3 bulan dengan berjaya.
  2. Gaji sewaktu tempoh percubaan RM 900 sebulan
  3. Elaun tambahan akan diberi berdasarkan prestasi dan sikap bagus (khususnya mengikut SOP bisnes Diary of Muhammad)
  4. Kerja akan bermula pada 10 April 2015 hingga 10 Julai 2015 (waktu percubaan).

Jika anda orangnya, cepat email segera permohonan anda ke [email protected] hari ini!

 

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *