Door-to-Door Transfer : Sultanahmet to Istanbul Sabiha Gokcen Airport

Saya catat dulu di sini takut lupa.

Masa kami mula-mula sampai di Istanbul iaitu bahagian Sultanahmet, kami bermalam di sebuah hotel yang di kira agak kecil tapi bila masuk tu luas juga bilik kami. Dalam bilik ada lagi 2-3 bilik.

Ok sambung part door-to-door transfer.

Kami bawa stroller besar dan anak-anak kecil, jadi kami pun tercari-cari cara macam mana nak ke airport. Tak pandai cari teksi dan belum mahir dengan public transport Istanbul.

Masa tu nak kena naik flight untuk ke Pamukkale dari Istanbul.

Mudah saja.

Minta pihak hotel call kan van yang bersesuaian.

Kami dapat Van Mercedes dengan tambang 50 Euro. Sungguh luas untuk kami 5 beranak dan memang selesa sungguh.

Dari pintu hotel, kami di hantar ke pintu airport. Alhamdulillah syukur selesa dan mudah.

Semoga entry ini bermanfaat 🙂

One Response

  1. Ana Suhana 16 August 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares