Jadi Ahli Shaklee

Hadiah Umrah 6-Bintang, Bukan Lagi Mimpi!

Macam best je kan dapat pergi Umrah, dapat pulak 6-stars trip.

Eh ni bukan skim cepat kaya ya. Sorry lah ai tak layan benda-benda gitu 😉

image

Pilihan hotel pulak, turun je hotel terus masuk masjid!

Siapa nak bagi?

Berita gembiranya, anda tak perlu keluar satu sen pun untuk trip ini.

Kalau anda daftar jadi ahli Shaklee dan perform superb cemerlang dalam bisnes, Shaklee offer trip antarabangsa 2015 ke Umrah atau Italy 😀

image

Syarat nya kena kumpul minima 990 points untuk seorang, accumulative dari March 2014 sehingga February 2015

image

Kalau nak bawak suami, anak-anak, mak ayah semua, boleh.

Tapi setiap satu tu 900+ points.

Macam mana nak dapatkan points tu?

Cara paling senang adalah dengan usaha gigih buat Shaklee sampai naik Masters.

Masters adalah rank paling tinggi dalam Shaklee. Er, kedua tertinggi selepas Presidential Masters

Tapi by the time naik Masters dah boleh kumpul banyak dah points.

Ooops, nak berjaya dalam Shaklee ni kita tak amalkan cara head hunting atau paksa orang.

Tapi dengan kongsikan kebaikan produk dan beberapa amalan magic yang kami kongsikan dalam group eksklusif kami

Susah tak nak naik Masters?

Ia bergantung kepada berapa kental hati anda.

Betul – betul kah anda nak hadiahkan Umrah taraf 6-bintang kepada diri sendiri, pasangan dan mak ayah?

Amalkan semua tips dalam group, amalan MAGIC dan konsisten tidak mudah putus asa.

Di mana ada kemahuan, pasti di situ ada jalan!

At least lebih senang daripada kena kumpul duit sendiri 😛

Kalau kumpul duit sendiri, tak pasti tahun ke berapa boleh pergi. Itu pun, mesti kita nak pilih versi bajet, kan 😉 

Realisasikan impian anda, impian ibu ayah anda

Jika anda betul-betul nak hadiahkan diri anda, pasangan dan ibu ayah dengan hadiah Umrah bertaraf 6-bintang, semua percuma, apa kata anda join saya dan usaha gigih hingga naik Master sebelum February 2015 🙂

Semua tips akan di kongsikan dalam group.

Kata kunci di sini: Nak, dan proaktif

Berapa ribu kena keluar untuk daftar jadi ahli Shaklee?

Huhu. Takyah keluar ribu pun. Cukup RM 75 saja.

Ya betul, tujuh puluh lima ringgit sahaja.

Boleh bank in ke mana-mana akaun saya di atas nama Khadeejah Hasmad :
Maybank 164490176487 atau
CIMB 7012840819

Kemudian maklumkan detail berikut untuk urusan pendaftaran :

1) Nama dan No IC

2) No HP

3) Alamat.

Hubungi saya di

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Jangan fikir lama-lama, lagi lama fikir, makin banyak peluang akan terlepas 😉

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *