Uncategorized

Jadi Ahli Shaklee Bersama iR Khadeejah Hasmad

Alhamdulillah Sabtu lepas selesai sudah program Jom Hebat Mega 2014 anjuran iReach (asal nama group LadyBoss)

Fuh, berasap!! Penuh semangat luar biasa 😀

Jadi ahli shaklee bersama iReach
Jom Hebat iReach

Program macam ni dianjurkan untuk ahli group satu negara.  Ia bertujuan untuk menyuntik semangat dan motivasi kepada ahli Shaklee yang nak buat bisnes.

Oops jangan risau, event ni tak wajib pun. Boleh pilih nak join atau tidak 😉 Dan sangat best, sebab family oriented. Anak-anak boleh bawa tau. Kita siap sediakan toys, color pencil drawing pad 😀

JOM JADI AHLI SHAKLEE

Jom Hebat Mega 2014

Best hari Sabtu hari tu, selain speaker yang digelar Mak Bintang yang berapi-api, Forum Kain Pelikat menyentuh sokongan suami kepada isteri dalam bisnes, terdapat juga sesi bersama Amin Idris.

Tak ambil pula gambar Mak Bintang.

Mak Bintang ni datang dari Negeri  Sembilan. Pekat slang nya. Dia kerja cikgu fulltime. Ngajo fizik (subjek yang paling dia tak suka) dan sains. Tapi dia berjaya excel both career dan Shaklee! 😀

Forum Kain Pelikat pulak memang kelakar. Haha. Bagi saya kelakar. Eh saya memang suka dengar slang negeri lain. Boring lah asyik dengar slang KL je kan. Salah seorang panelis datang dari Perak, fuhh pekat slang Perak nya.

Kami-kami Creams iReach
Kami-kami Creams iReach

Yang mencuit hati bila salah seorang panelis cakap, dia izinkan isteri dia buat Shaklee sebab dah boring dengar isteri dia duk sebut Shaklee Shaklee Shaklee. Happy bila dapat order, happy bila customer berjaya atasi masalah, happy macam-macam lah, semua punnn Shaklee punya pasal. 😀

Sesi Amin Idris pun sangat menarik.

AMIN IDRIS DAN SHAKLEE

Pakat gelak sakan. Wahahaha. Kisah hadiah burung untuk si ibu, kisah dikejar anjing, kisah bangau, kisah 7 orang yang nak lumba lari, ehhh macam – macam sangat sangat 😀

By the way, Amin Idris cakap program ni dah serupa family day pun ye juga, sebab anak-anak bermain merata. Lompat-lompat kat depan stage tu.

Group online

Secara rutin, group kami sentiasa ada pengisian dan sokongan secara online, iaitu melalui group Facebook, atau group Whatsapp.

Kira kalau tak bersua muka pun, no hal lah. Boleh je berjaya. Pokok pangkalnya,  diri sendiri. Nak atau tak nak. Semua benda dah disesdiakan.

Cuma sikap dan sifat kita saja yang menentukan, boleh ke, tidak untuk kita melompat.

Sikap seperti sabar. Sabar ni bukan macam kita beli kuih tepi jalan. Bagi duit, orang pun bagi. Tak tak.

Ia nya disemai oleh diri sendiri. Bahkan ia tak dapat diwarisi sekalipun.

Itu salah satu contoh.

‘Ala kulli hal, jika anda berminat nak ubah kehidupan anda, kesihatan anda, jom sertai Shaklee bersama saya 😀

Kalau nak daftar untuk makan sendiri je dulu pun, saya sangat alu-alukan 😀

Hubungi saya untuk mendaftar :

iR Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *