Jadi Ahli Shaklee

Jadi Ahli Shaklee – Cara Beli Vitamin Shaklee Secara Online

Salah satu kelebihan jadi ahli Shaklee walaupun makan sendiri adalah, anda akan dapat cash back walaupun hanya makan sendiri 😀

Kalau reach minima 150 points dalam masa satu bulan, insya-Allah, Shaklee akan bank in cash pada bulan berikutnya 😀

Menarik tak? 😀

150 points ni kita boleh beli sendiri atau ajak mak ayah adik-beradik, kawan- kawan, jiran- jiran untuk beli.

Cara Daftar Ahli Shaklee

Oh nak jadi ahli Shaklee ni sangat senang.

Hanya perlu bayaran pendaftaran RM 75(WM) atau RM 85 (EM). Itu saja 😀 Tak perlu keluar beratus atau beribu ringgit 😀

Boleh hubungi saya di 019 409 3457 (Khadeejah Hasmad) untuk register, atau guna ID saya 858755 (Khadeejah Hasmad) sebagai upline/sponsor jika anda mendaftar di branch 😀

Cara Beli Vitamin Secara Online

Berikut saya kongsikan sedikit sebanyak cara untuk order vitamin Shaklee secara online. Boleh guna gadget seperti tab/handphone, tak semestinya perlu menghadap laptop.

Senang bila dah daftar sendiri, tak perlu go through penjual Shaklee dah 😉

Oh kalau anda berdaftar dengan saya, nak minta tolong saya order kan pun, boleh 🙂

Langkah #1

Login ke www.shaklee2u.com.my

cara jadi ahli shaklee order online

Login ID adalah ID Shaklee anda, dan password adalah 6 nombor belakang IC anda. Password tu boleh tukar pada first time login.

Langkah #2

Pilih tab “Shopping” di atas.

cara order shaklee sendiri

Langkah #3

Pilih ‘Agree’ dan click submit

order shaklee online jadi ahli shaklee

Langkah #4

Isikan detail alamat nak poskan ke mana. Kalau nak pos kepada mak di kampung, boleh isi alamat mak 😀

order online shaklee

Langkah #5

Pilih nak beli product apa 😀

order brg shaklee

 

Kalau real time ni, senang boleh adjust budget kita. Lepas dah pilih product, anda akan dibawa ke pilihan pembayaran, lepas tu selesai 😀

Senang kan? 😀

Jom jadi ahli Shaklee sekarang!

Hubungi saya untuk mendaftar 😀

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 477 3457
Shaklee ID: 858755

 

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *