Uncategorized

Jadi Ahli Shaklee

Kebelakangan ni ramai yang menyatakan minat nak jadi ahli Shaklee, sama ada untuk saja makan sendiri, tapi ada juga yang berminat nak buat sikit duit poket. Tapi tak kurang juga yang serius dan menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan.

Kalau saya pulak, mula-mula Shaklee ni dijadikan saja-saja suka-suka. Lepas tu teringin nak dapatkan bonus-bonus selain ‘gaji’ di pertengahan bulan.

Yang menariknya, ini baru-baru je saya dapat, lagi kuat kita usaha, of course lagi banyak bonus yang kita dapat, tapi seiring dengan tu, Shaklee juga hadiahkan duit insentif kereta (orang Shaklee panggil bonus kereta) dan point terkumpul untuk trip ke Umrah, 5 stars atau US, dan juga penginapan 3 hari 2 malam di hotel Sunway.

Yang saya suka, masa pertama kali tahu saya dapat insentif kereta, waaahhh seronok tak terkata. Bermaksudnya, setiap bulan, kereta kami akan di bayar oleh Shaklee. Kami dah tak perlu set aside certain amount untuk nak bayar duit kereta setiap bulan. Fokus saja kepada perniagaan Shaklee, duit gaji Shaklee tak terusik langsung untuk bayar duit kereta. Tapi Shaklee sendiri bagi duit khas untuk kereta.

Amacam? 😀

Kuncinya, usaha, usaha, usaha.

Dalam Shaklee, kita tak bergerak seorang. Kita berkumpulan. Dan memang sekarang kumpulan Shaklee tumbuh bak cendawan lepas hujan. Apabila sahaja kita mula daftar dengan mana-mana individu, individu yng tolong kita mendaftar tu lah yang bertanggungjawab untuk guide kita tentang cara yang betul utk makan vitamin, vitamin apa untuk sakit yang mana, kalau nak buat bisnes, individu tu jugak bertanggungjawab besar untuk pandu kita.

Sebab tu lah sangat teramat penting untuk kenal kita ni mendaftar bawah siapa.

Anda berminat nak daftar bersama saya?

SMS atau CALL saya, Khadeejah Hasmad 019-4093457! 🙂
Yuran pendaftaran seumur hidup RM 75 utk semenanjung/RM 85 utk Sabah dan Sarawak

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *