Set Puasa Ramadhan

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Ramadhan 1425H/2014M

Dah Ramadhan ke- 5, eh tapi sempat je kan nak kongsi jadual buka 😀

Bukan apa, boleh lah plan waktu nak ke masjid bagi sesiapa yang berminat nak berbuka dan terus maghrib di masjid tanpa perlu berebut parking 😉

Sempena bulan Ramadhan kali ini, rasanya belum terlambat untuk ucapkan Ramadhan Kareem kepada semua pembaca setia Dairy of Muhammad 😀

Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2014

Kepakaran kami ialah memberi konsultasi terbaik untuk kesihatan anda dan membantu anda memilih vitamin Shaklee yang sesuai untuk situasi anda 😀

Jadual waktu imsak dan berbuka, jemput download 😀 Saya tolong ambilkan dari website JAKIM

  1. Kuala Lumpur & Putrajaya
  2. Selangor
  3. Melaka
  4. Negeri Sembilan
  5. Johor
  6. Pahang
  7. Terengganu
  8. Kelantan
  9. Perlis
  10. Kedah
  11. Pulau Pinang
  12. Perak
  13. Sabah
  14. Labuan
  15. Sarawak

Moga bermanfaat untuk semua 😀

==================

Sahur Mudah, Pantas, Cergas bersama Set Sahur Instant 😀

sahur ramadhan bertenaga

Shake shake shake, tak perlu makan nasi, dan anda bertenaga hingga berbuka!

Dapatkan sekarang dari saya Khadeejah Hasmad 019 409 3457 ^_^

Hanya RM 363 sahaja untuk puasa yang lebih produktif dan ceria 😀

Click order Set Instant Sahur untuk order! 😀

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *