Detoks | Detoks Parasit | Eat Clean

Jom Slim Bersama Khadeejah Hasmad

Nama saya Khadeejah Hasmad. Ada yang belum tahu? 😉

Khadeejah Hasmad seorang yang cantik. Alhamdulillah kurniaan dari Allah. Hihi.

Dan juga seorang yang kurus. Ini pun nikmat dari Allah.

Makan lah banyak mana pun, slim melim juga Khadeejah Hasmad ini.

Tapi, Khadeejah Hasmad ini sukakan cabaran.

Khadeejah Hasmad suka tengok kalau orang lain pun berjaya kurus macam Khadeejah Hasmad.

Khadeejah Hasmad faham, orang yang gemuk berisi ni, self esteem dia rendah.

Adik Khadeejah Hasmad baru naik berapa kilo dah rasa rendah diri.

Anda juga pasti kecil hati bila sedara usik fizikal kita, kecewa kalau nak beli baju tapi corak yang kita berkenan itu tiada saiz.

Tapi orang gemuk pun ada perasaan mahu diterima, mahu dipandang cantik.

Sekurang-kurangnya kita mahu bila pandang cermin, kita tersenyum dan cakap depan cermin, comelnya aku ni.

Betul kan, betul kan 🙂

Ya, gemuk itu cantik.

Tapi sampai bila kita mahu menyorok di sebalik perasaan gemuk itu cantik.

Jika badan anda berisi, anda semua layak untuk kurus kembali.

image

Bahkan, ada caranya untuk anda kurus, tapi tak perlu puasa.

Alhamdulillah Khadeejah Hasmad dah pun mulakan cubaan kepada suami Khadeejah Hasmad sendiri.

Dia tak lah gemuk sangat, cuma masa sebelum kahwin, dia lebih tegap dan kurus.

Biasalah tu kan ?

Selepas lebih kurang hampir 2 bulan Khadeejah Hasmad buat projek Detoks Parasit dan Eat Clean kepada suami Khadeejah Hasmad, eh, berat suami Khadeejah Hasmad dah turun kepada lebih dari 5 kg!

Dan yang paling best, sebelum ini, suami Khadeejah Hasmad pakai seluar saiz 34, sekarang, dah pakai seluar saiz 32!!?

Khadeejah Hasmad rasa sangat sangat lah bahagia sebab dapat kembali kan bentuk badan suami Khadeejah Hasmad macam masa dia belajar dulu.

Tapi ada banyak lagi yang perlu diusahakan, terutamanya part perut tu.

Tempoh hari, kami beli baju baru.

Kami ni, baju memang jarang beli, yang dalam almari itu biasanya yang 2 3 tahun lepas punya baju.

Haha.

Untuk suami,  baju cutting slim fit menjadi pilihan.

Nampak segak.

Dan oleh kerana cutting baju tu slim fit, lebih termotivasi lah suami Khadeejah Hasmad untuk buat plank barang seminit dua. Kikikikiki.

Ok lah.

Khadeejah Hasmad teringin nak bantu anda yang berisi, untuk kurus, lagi lah sebelum raya ni, kan.

Sebab suami Khadeejah Hasmad dah berjaya, rasa nak sangat kongsi dan guide orang lain juga.

3 Cara Suami Khadeejah Hasmad Turun Berat:

1) Detoks Parasit bersama supplement Shaklee

2) Makan sedap-sedap sebanyak 6 kali sehari dengan menu Eat Clean.

3) Bersenam setiap hari.

Kenapa Detoks Parasit ?

Sebabnya, terkadang, kita dah buat macam-macam cara untuk kuruskan badan, tapi badan kita masih juga macam kena pam.

Baru makan nasi sikit, dah naik 2 3 kilo.

Itu kemungkinan besar, badan kita penuh toksin dan parasit.

Bila penuh toksin dan parasit, nutrisi dari makanan yang kita makan tak dapat di serap sepenuhnya oleh badan kita.

Bila ini terjadi, otot tak dapat nak bakar lemak dengan efisien.

Jelas, kan?

Slim Bersama Khadeejah Hasmad

Untuk Program Slim Bersama Khadeejah Hasmad, Khadeejah Hasmad ingat nak guide anda selama 21 hari untuk :

1) Detoks Parasit

2) Berkongsi menu Eat Clean dan sokongan untuk Eat Clean

3) Berkongsi senaman yang boleh dibuat di rumah.

Dan semua di atas, memang Khadeejah Hasmad guide suami Khadeejah Hasmad.

Alhamdulillah menjadi 🙂

Cara join

Whatsapp terus ke 0196953317, bagitau “Saya nak slim bersama Khadeejah Hasmad”

Khadeejah Hasmad tunggu Whatsapp dari anda ?

Khadeejah Hasmad
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *