Katarak

Katarak Mata Tapi Takut Buat Pembedahan

Katarak ni bukan rabun tau.

Rabun tu boleh pakai cermin mata. Tapi katarak ni macam ada selaput kat mata.

Kalau nak clear balik penglihatan, kena buang katarak tu.

image

Hari ni saya nak kongsikan cerita dari Puan Rosliza pulak mengenai mak dia.

Mak menghadapi masalah katarak mata pada kedua-dua belah mata, jadi penglihatan jadi kurang jelas

Oleh sebab mak tak berani nak buat pembedahan katarak, saya belikan mak Vivix pada 18hb hari tu

Alhamdulillah dalam seminggu, mak baru minum 1/2 botol Vivix, nampak perubahan, mata sebelah kiri dah bebas katarak

Bukan tu saja, mak juga sebelum ini mengalami masalah sakit lutut

Alhamdulillah sekarang dah tak perlukan pain killer untuk hilangkan sakit lutut

Mak bebas bergerak sekarang 🙂

image

Seronok kan bila tengok mak pak kita makin sihat

Dah berusia ni, mesti bosan duduk saja.

Diorang pun nak jugak bergerak ke sana sini

Bila anak semua dah besar, ini lah masa nak buat semua benda yang diorang tak dapat buat masa besarkan kita, macam mak pak ai 😛

Tapi kalau sakit sana sini, mesti tak best

Kalau mak pak anda pun ada masalah katarak dan sakit lutut, apa kata cuba bagi Vivix

Whatsapp 0194773457 untuk order ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *