Uncategorized

Kawal Bacaan Darah Tinggi

Asal cerita jiran saya Kak Eli ambil Vitamin E untuk eczema nya. Bila salah makan, eczema kak eli akan naik, kulit jadi kasar. Alhamdulillah lepas makan Vitamin E, bukan takat kulit je jadi licin, tak sangka bacaan darah tinggi dah normal!

Kak Eli cerita macam biasa malam tu sampai pukul 2 pagi duk buat kek untuk order. Kak Eli memang bisnes kek sedap, setiap hari dapat order. Setiap hari jugak tidur lewat sampai pukul 2 3 pagi. Dan Kak Eli memang ada darah tinggi, memang bergantung kepada ubat untuk darah tinggi. Satu hari ni, ubat Kak Eli habis, jadi pergi lah klinik untuk ambil ubat macam biasa.
Bila ambil ubat, doktor cek lah sikit kan. Doktor cakap, ok ni bacaan, takde pape. Kak Eli terkejut lah, eh takkan bacaan ok, malam semalam saye tidur lewat doktor. Terkejut juga lah doktor mendengarnya. Alhamdulillah bacaan darah tinggi Kak Eli makin stabil 🙂

Jika anda ada darah tinggi dan nak amalkan vitamin E, ya boleh, tapi at the same time jangan terus tinggalkan ubat doktor. Kalau nak tinggalkan, buat perlahan-lahan.
Vitamin E bukan setakat untuk darah tinggi, bahkan sangat teramat bagus untuk kulit especially yg berjerawat banyak, bagus untuk tenaga lelaki sang suami, bagus untuk eczema dan banyak lagi. Oleh kerana Vitamin E ni larut dalam lemak, maka kalau nak makan Vitamin E ni kena makan selepas makan makanan berlemak, kalauntak membazir aje lah beli. Kene tahu cara jugak 🙂
Vitamin E Shaklee berharga RM 149, satu botol ada 120 biji tablets.
Poslaju ke Semenanjung Malaysia RM 6
Poslaju ke Sabah Sarawak RM 10
Utk order, boleh ikuti 3 langkah mudah berikut:

1. Bank in ke bank berikut (dibwh nama Khadeejah Hasmad)
Maybank (164490176487) ATAU
2. Bukti pembayaran:
ATAU
SMS/WhatsApp 0194093457

3. Maklumkan detail berikut via email atau SMS atau WhatsApp
– Nama Anda
– No HP anda
– Alamat utk Penghantaran
– Email address anda utk sy maklumkan cara makan dan tips ^_<

Khadeejah Hasmad
SMS/Call/WhatsApp: 019 409 3457
Shaklee ID: 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *