Family | Jadi Ahli Shaklee

Kebebasan Masa Sambil Jana Pendapatan Dari Rumah

Salah satu kelebihan bekerja dari rumah ni adalah, ikut suka kita nak buat apa, dan bila masa.

Yang penting, ada disiplin masa.

Jangan ingat kerja dari rumah, anak terabai. Hehehehe.

Dan jangan pulak ingat kerja dari rumah ni senang. Wahahaha.

Cuba tanya orang yang baru resign, dan kerja dari rumah. Fuhhh !!

Outdoor activities

Alhamdulillah pagi saya allocate masa untuk anak-anak bermain kat playground.

Tunggu lah diorang bangun. Kalau pukul 10 baru bersiap, redah juga lah.

image

Lagipun playground ni banyak pokok, so redup juga lah walaupun matahari dah naik.

Impian Saya

Surirumah, tapi jana pendapatan. Impian jadi kenyataan :’)

Saya nak jadi surirumah sebab teramat kagum dengan mak saya. Mak saya sentiasa ada waktu saya sedih, down, buntu.

Jadi saya nak perkara yang sama untuk anak-anak saya.

Saya nak jadi the best secret keeper anak-anak saya.

Surirumah, tapi income macam mana

Memang benda ni selalu bermain dalam kepala masa saya ambil keputusan untuk jadi surirumah.

Dan Alhamdulillah saya ditemukan dengan Shaklee.

Shaklee bukan bisnes tayang kereta mewah.

Shaklee bukan bisnes SMS semua nombor paksa jadi ahli atau beli produk.

Shaklee bukan bisnes labur duit beribu-riban.

Shaklee adalah bisnes yang kita usaha, kita dapat. Tak usaha, tak dapat apa.

Yang menariknya, dalam group kami, semua saling membantu. Upline, downline, sideline, semua saling berkongsi tips dan saling memotivasi

Kira matching lah dengan jiwa perempuan yang selalu nak ada circle of friends yang sama kapal.

Haha.

Hidup kita adalah pilihan kita

Saya jadi surirumah bukan sebab terpaksa, tapi sebab ia pilihan saya.

Kalau nak tahu, sebelum berkahwin, saya berkhidmat di syarikat minyak multinasional dengan gaji yang orang kata lumayan, Alhamdulillah.

Tapi saya memilih untuk berhenti dan menjadi surirumah.

Itu dinamakan pilihan.

Bukan saya terpaksa untuk jadi surirumah ya 😉

Jadi untuk jadi surirumah jutawan atau tidak, itu juga sebuah pilihan.

Kalau saya pilih nak jadi surirumah jutawan, saya sendiri akan pulun buat Shaklee, sampai saya capai taraf financial freedom dalam masa 1-2 tahun.

Saya tak duduk mengeluh lepak depan TV. Saya tak merungut menyalahkan suami dan orang lain.

Hidup saya, pilihan saya, tindakan saya.

Nak join Shaklee bersama saya?

Hehe. Kalau berminat nak join saya jadi surirumah yang generate duit dari rumah, sila contact saya seberapa pantas!! ^_^

Nota: Hati kena kental, fikiran dan jiwa kena besar

Surirumah bakal jutawan,

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *