Faedah Jadi Ahli Shaklee
Jadi Ahli Shaklee

Kelebihan Dan Faedah Jadi Ahli Shaklee

Buat sesiapa yang tegar amalkan vitamin makanan tambahan Shaklee, anda adalah sangat sangat digalakkan untuk sertai saya menjadi ahli Shaklee walaupun makan sendiri je. Ye lah, alang- alang dah beli dengan kerap setiap bulan kan? 😉

Faedah Jadi Ahli Shaklee

Selain cash back yang confirm dapat setiap bulan (kalau reach minima 150 points- kongsi beli 4 tin ESP dah dapat point ni), ada beberapa lagi kelebihan jadi ahli Shaklee yang anda pasti suka:

Group Tertutup Facebook

Dalam group tertutup LadyBoss dan Creams, ada banyak perbincangan mengenai kesihatan, nutrisi dan pemakanan. Group kami pula terdiri dari pelbagai latar belakang perubatan termasuk lah doktor, pharmacist, dietitian dan nutritionist.

Jadi tak perlu risau kalau sertai Shaklee dengan saya, selain saya berikan cara makan setiap vitamin dengan betul, group ini juga membantu kita untuk memahami masalah kesihatan kita

Harga Ahli Shaklee

Anda dapat dapat membuat pembelian dengan harga eksklusif, iaitu harga ahli Shaklee. Boleh kongsikan faedah ini dengan keluarga atau rakan-rakan anda. Tapi lagi bagus kalau ajak keluarga dan rakan- rakan anda sertai Shaklee bersama anda juga 🙂

Cash Back

Bila anda capai certain point, anda layak untuk dapat cash back dari Shaklee. Point ini dikira bulanan. Setiap bulan akan reset dan kira semula. Jadi setiap bulan lah anda akan dapat “part-time income”

RM 30 pun kira income tau. Sapa nak bagi free RM 30? 😉

Zaman harga barang naik ni, RM 30 boleh lah beli sekilo ayam dengan sedikit sayur. Sekilo udang tak lepas lah 😛 Tapi still, boleh beli lauk sikit 😉

Kalau anda beli setiap bulan vitamin Shaklee dari pengedar, tanpa mendaftar jadi ahli Shaklee, yang dapat “part-time income” tu hanyalah pengedar tu. Anda dapat apa? 😉

Kalau anda nak daftar untuk makan sendiri pun saya terima. Tak perlu buat bisnes 😉

Tapi kalau nak mendaftar sebab nak berbisnes Shaklee pun, saya terima dengan tangan terbuka 😀 Banyak ilmu nak curahkan ni 😀

Cara Daftar Jadi Ahli

Mudah saja nak daftar jadi ahli Shaklee 😀 Hanya perlukan bayaran RM 75 (WM) atau RM 85 (EM). Itu saja 😀

Cepat daftar bersama saya sekarang!

Hubungi saya:
Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp 019 477 3457
Shaklee ID: 858755

Atau boleh isikan form di bawah 😀

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *