Jadi Ahli Shaklee – Makan Sendiri Pun Dapat Duit!

Alhamdulillah, setiap hari, semakin ramai yang dulunya mengamalkan Shaklee sebagai supplement harian, sudah mendaftar sebagai ahli dan Pengedar Shaklee.

Sebelum saya teruskan, tahukah anda apa yang membezakan vitamin Shaklee dengan vitamin yang berlambak di farmasi sana sini? Kalau belum tau, anda wajib baca entri saya bertajuk “Bagus Sangat ke Vitamin Shaklee Nih?

Jangan terkejut kalau anda mendapati tiadaĀ silica gel di dalam botol vitamin Shaklee. Nak tau kenapa? Bacalah entri yang saya nyatakan di atas šŸ™‚

Apakah Kelebihan Mendaftar Sebagai Pengedar Shaklee?

Kelebihan Jadi Ahli & Pengedar Shaklee

Ada 3 kelebihan utama sebagai Pengedar Shaklee yang diringkaskan sebagai “The 3C Opportunity“. Apakah 3C itu?

1. Cash

Sebagai ahli Shaklee, anda akan mendapat point ataupun UV untuk setiap pembelian; tak kira vitamin, produk kecantikan mahupun sabun pencuci pinggan.

Cukup sebulan, point yang terkumpul akan di”reward”kan dengan cash bonus!

Kelebihan Shaklee ialah produknya yang merupakan produk penggunaan harian yangĀ confirm setiap sebulan dua kita (atau customer kita) akan restock. Jadi secara tak langsung, anda akan mendapat cash bonusĀ yang berterusan.

Oh, lagi satu… Harga sebagai pengedar juga berbeza dengan harga retail yer šŸ˜‰

Tips: Nak kumpul point banyak-banyak senangĀ jer… Anda boleh kongsi ID anda untuk membeli supplement bagi kaum keluarga, ofismate dan jiran-jiran.

2. Car

Ok, anda dah layak mendapat cash bonus setiap bulan. Now what?

Kalau point anda mencapai sekian sekian point, anda akan mendapat pulaĀ Car Allowance.Ā 

Yang menjadikan Car Allowance Shaklee menarik ialah ianya dalam bentuk Cash! Jadi anda bebas menggunakan wang tersebut untuk membeli kereta ataupun untuk membayar ansuran kereta sedia ada.

Nak kumpul dan simpan untuk membeli kereta idaman anda bila dah cukup duit pun takde masalah!Ā You decide!

3. Convention

Tahniah! Anda dah berjaya dapat Cash Bonus dan juga Car Allowance. Tapi takkan itu jer?Ā “C” yang ke-3 adalah convention dan percutian.

Anda bakal menikmati percutian bertaraf 6 bintang sekiranya anda berjaya mengumpul point yang mencukupi untuk setiap financial year.

Percutian yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee ini bukan sahaja percutian dalam negara, tetapi juga percutian keĀ luar negara!

Bayangkan anda ditajaĀ menginap di hotel 6 bintang di luar negara bersama suami. Ibarat honeymoon kali ke-2 gitu!

“Saya Berminat nak Jadi Ahli Shaklee, Tapi Saya Tak Pandai Bisnes?”

Anda tak perlu risau! Saya akanĀ guideĀ danĀ coach anda bagaimana untuk menjalankan bisnes Shaklee secaraĀ online dari rumah, sama seperti saya.

Ini jaminan saya, anda tak perlu:

  • Keluar duit beli stock semata-mata nak cukupkan point
  • Susah payah cari downline ke sana ke mari (Untuk Shaklee, orang akan cari anda!)
  • Meeting, diskusi atau presentation larut malam

“Ok, Saya Nak Daftar Sekarang!”

Nak mendaftar sebagai Pengedar Shaklee mudah saja. Klik butang di bawah šŸ™‚

Cara Daftar Sebagai Ahli dan Pengedar Shaklee

P.s. – Sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan & kemusykilan, anda boleh mengisiĀ Contact Form di bawah atau hubungi saya terus di nombor yang tertera šŸ™‚

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares