Kelebihan Jadi Ahli Shaklee – Exclusive Webinar Session

Malam semalam berlangsung webinar kedua dari group besar kami, LadyBoss. Webinar ni exclusive hanya untuk ahli Shaklee yang berdaftar dengan kami ^_^

Jom saya kongsikan sedikit preview tentang apa yang dibincangkan semalam πŸ˜€ Memang rugi sapa yang tak dengar πŸ˜‰

Sokongan Suami

Antara tajuk yang menarik adalah part sokongan suami. Untuk kita para isteri ni, sokongan suami boleh memberi impak yang besar dalam emosi kita

Tapi kalau nak tahu, kebanyakan leader dalam group kami hanya dapat restu suami, tapi tak dapat pun sokongan suami.

Dalam webinar ni, ada dikongsikan tips tawan hati suami untuk support alam Shaklee, dikongsikan dari perspektif seorang suami, dan dari perspektif seorang isteri yang dia sendiri alami situasi tu.

kelebihan ahli Shaklee

Sebagai motivasi, kami dimaklumkan, isteri yang tak dapat sokongan suami ni jangan risau, super upline kami walaupun income bulanan dia dah boleh beli banglo kat tengah kota KL, cash, itu pun suami dia tak support sepenuhnya.

Bersyukur lah banyak banyak kerana sekurang – kurangnya anda mendapat restu suami. Suami tak larang buat bisnes Shaklee, tapi just tak ambil tahu je.

So kalau yang suami support walaupun hanya tolong pos vitamin kat pejabat pos, itu dah kira terlebih rahmat lah berbanding super upline kami tu

Alhamdulillah suami saya support. Muah muah πŸ˜€ Oooops, ai kena extra excel lah ni

Kekal Semangat

Kemudian perkongsian tips untuk kekalkan momentum dan semangat hingga hujung bulan.

Biasa awal bulan je kan bersemangat. Dah tengah bulan mula lah down. Hujung bulan entah jadi apa T_T

Oh, jemput belajar tentang mengawal minda kita di Entry Kuasa Minda.

Urus Masa

Ada juga perkongsian hot tips especially untuk golongan yag bekerja ofis, anak kecil ramai, takde maid dan mesti masak sendiri sebab tak beli luar.

jadi ahli shaklee

Panelis berkongsi tips buat Shaklee walaupun kerja hakiki (kerja ofis) banyak sangat. Masuk ofis mesti pukul 8 pagi, balik pukul 9 malam setiap hari. Haa, celah mana nak cari masa?

Daya Saing

Biasa lah dunia bisnes ni ada sepak terajangnya. Bagi saya yang pernah bisnes Islamic Books for Kids sebelum ini and still running, bisnes Shaklee ni boleh kata lebih mudah sebab ada upline tolong guide dan tunjuk jalan.

Tapi, bab lain tetap sama macam bisnes lain.

Semalam ada dikongikan rahsia bertahan dalam Shaklee walaupun macam-macam persaingan yang terpaksa dihadapi termasuk lah masalah yang dicetuskan oleh golongan perosak market. Sape paham, paham lah. Sape tak paham, issokay πŸ˜‰

Nak tahu? Saya cerita dalam video eksklusif untuk Team CREAMS nanti πŸ˜€ Sape belum join team CREAMS tu, roger – roger lah saya ya πŸ˜‰

Push Factor

Salah seorang panelis berkongsi, dalam bisnes, jangan sesekali letak target nak jadi kaya.Β Well, kami suami isteri pun ada matlamat yang lebih besar. Sebabnya kita boleh stress bila matlamat kita adalah untuk jadi kaya, cepat give up dan putus asa.

Tapi letak lah matlamat untuk membantu orang. Nanti tak pasal- pasal kita terpaksa jadi kaya.

Without merosak market okay.Β Etika bisnes kena jaga. Kot terlepas kat dunia, kat akhirat belum tentu.

Untuk Team Creams, insya-Allah saya akan kongsikan kupasan ringkas webinar ni dalam video February. Hehe. Belum start lagi. Hari ni lah saya buat ya.

Untuk yang belum join Shaklee, tapi selalu beli vitamin Shaklee, jom lah join πŸ˜€ Nanti saya share video eksklusif ni.

Pendaftaran hanya RM 75 (WM) / RM 85 (EM) Kalau daftar untuk makan sendiri pun saya terima, nak daftar untuk mulakan bisnes Shaklee pun saya terima.

Hubungi saya untuk mendaftar sekarang!
Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares