rindu kerteh
Event Sana Sini

Kenapa Saya Rindu Sangat Kerteh..

Sampai saat ini masih rindu sangat duduk Kerteh.

Ikutkan, Kerteh bukan lah kawasan sepenuhnya selamat.

Tapi jalan di kawasan kejiranan saya memang best sangat sangat.

Jalan sebelah tu tak pasti lah pulak.

Bukan faktor rumah atas tanah je, tapi faktor meriahnya kejiranan kat situ- jiran-jiran sangat peramah, sangat rapat.

Kalau Muhammad main luar rumah, tak payah kunci pagar macam kat tempat lain.

Alhamdulillah selamat.

Ada jiran kat area situ siap takde pagar. Eh, ramai je takde pagar 😛

So kadang kalau saya keluar tak kunci pagar atau tak tutup pagar, rasa selamat 😉

rindu Kerteh
Nasi beryani sedappp!!!

Baru-baru ni kami pindah keluar semua barang sebab terpaksa pindah, sebabnya kerja lebih banyak kat kawasan Selangor.

Nak tak nak, terpaksa pindah..

Sedih sangat.

Sedih tau.

Memang takde sedara mara pun kat Kerteh, tapi…

Cuba lah duduk situ, anda pasti faham perasaan sayang dan rindu pada kejiranan ini.

rindu kerteh
Suka solat kat surau rantau ni. Rantau Petronas.

Hopefully one day kami berjaya settle down kat situ, dengan jiran-jiran yang sama juga :’)

Ai tak boleh reveal exact location, takut la kang sape-sape tah datang buat onar mengganggu keharmonian 😛

Eh, nak tak tengok video best 😀

Ada sorang kawan saya ni, nama dia Munzir. Dia pandai buat video.

Video yang best cerita pasal kawan saya Dilla dan cerita dia jatuh cinta dengan Shaklee, sekali dengan betapa skeptik nya suami dia pasal supplement – 2 minit je!

Jom layan 😀

[vimeo id=”110706388″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

P/s: Kalau korang rasa nak join Shaklee untuk jana income atau makan sendiri, contact je ai tau 😉

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *