Shaklee Products | Uncategorized

Kenapa Supplement Shaklee Tak Berkesan?

Assalamua’laikum dan 30 Zulkaedah 1436H ?

Post kali ini saya nak kongsikan dengan anda semua perkongsian Kak Lyna Noh.

Kenapa bila makan Shaklee macam tak berkesan atau asyik sakit je?

Berdasarkan pemahaman saya based on perkongsian Kak Lyna Noh. Bila kita mula amalkan supplement Shaklee, konsep dia “buang yang keruh, ambil yang jernih”.

Haa, acaner tu. Cuba korang bayangkan, sebuah kolah yang amat kotor sebab sekian lama ditinggalkan tak berjaga. Dipenuhi dengan kulat dan air-air yang kotor. Mesti kita kena usaha bersihkan dulu kolah tu dulu kan? Mesti ambil masa sedikit untk cuci kolah tersebut. Baru boleh penuhkan dengan air yang bersih.

Tak paham jugak analogi kat atas? Hehe. Camni. Badan kita yang sekian lama dibiar tak berjaga. Maknanya dari segi pemakanan tak jaga. Yang bertahun-tahun dulu tak jaga. Contohnya, memang kita dah jadikan amalan kuat makan junkfood macam Twisties, Super Ring, air berkarbonat dan banyak lagi makanan takde khasiat.

Cuba korang bayangkan, dan banyak mana dah bahan kimia yang korang telan bertahun-tahun? Haa, jadi dekat sinilah antara punca supplement Shaklee ambil masa sikit nak buang segala macam jenis toksin. Haih, takkanlah toksin yang duduk dalam badan bertahun-tahun dapat dibuang dalam masa seminggu je. Shaklee bukan ajaib.

Lepas segala toksin berjaya dibersihkan, barulah keberkesanan supplement Shaklee mula terserlah insya-Allah. Inilah yang dinamakan konsep “buang yang keruh, ambil yang jernih”.

Ingat ye, Shaklee tak bersalah. Janji lepas tu, korang maintain makan Shaklee tanpa skip, bukan dah sakit baru nak pulun telan banyak-banyak.   Hehe. Sebab supplement Shaklee tanpa dadah dan tanpa bahan kimia, jadi keberkesanannya bukan sepantas macam ubat ye.

Insya-Allah, Shaklee Always Work and Always Safe.

Kenapa shaklee tak berkesan

 

Anda berminat order Shaklee? Hubungi

admin-ajax.php

 

 

 

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *