Jadi Ahli Shaklee | Kenapa Shaklee?

Ketuk-Ketuk iReach, Open House iReach Shaklee Yang Superb!

Sebelum ini cerita tentang open house keluarga saya, hari esoknya ada open house group Shaklee pula, Ketuk-ketuk iReach.

Bertempat di Hotel Grand Bluewave Shah Alam, as expected, makanan memang sedap! Tengok la sapa pilih, hik3 😛

Especially chocolate puding tu. Saya yang bukan peminat coklat pun, asyik bertambah je.

Lauk sedap, rojak sedap. Just mengharapkan anak-anak kami main kat pentas supaya kami boleh enjoy makan.

Tapi nak buat macam mana, Muhammad dan Maryam ni tak boleh berenggang.

Ketuk-Ketuk iReach
Ketuk-Ketuk iReach
Dewan sebelum orang datang. Cantik kan :D
Dewan sebelum orang datang. Cantik kan 😀
AJK dan VVIP. Ramai lagi AJK takde dalam ni
AJK dan VVIP. Ramai lagi AJK takde dalam ni

Doorgift Best!

Doorgift adalah superb!

Cantik kan beg Pierre Cardin nih. Dalam tu boleh isi laptop. Sangat terserlah ciri upline kami pada beg ini.

Smart dan ada class!

ketuk-ketuk iReach jadi ahli Shaklee
Pierre Cardin Backpack

Lagi doorgift Set Kurus Basic.

Ye lah, lepas raya semua pakat naik berat. Jadi Combo Set Kurus ini adalah pilihan terbaik untuk dijadikan sebagai hadiah.

jadi ahli Shaklee set kurus

Lecithin memecah lemak dan Herblax sebagai detoks.

Kalau nak kawal atau turunkan bacaan kolesterol, boleh lah dapatkan Phytocol ST. Memang superb menurunkan bacaan kolesterol.

Dan dapat juga hadiah Collagen Powder yang berharga RM 298! Hot stuff untuk cantik gebu licin ^_^

collagen powder shaklee

Hadiah Collagen ini adalah untuk kategori UV Point.

Aktiviti dan Pengisian

Video adalah satu elemen wajib dalam program, dan salah satu video super best adalah video dari geng suami, team ‘Aku Sayang Bini.’

Kalau rasa nak semangat tuh, meh tonton video tu di link Video Paling Kelakar. Confirm ketawa terbahak bahak!

Oh tajuk video tu Rahsia RM 50k sempena upline kami dianugerahkan award RM 50,000 semasa National Conference hari tu. Itu tips nak ajar kita semua ni dapat award yang sama juga lah ni 😉

Antara aktiviti lain termasuk kotak beracun dan perkongsian dari ahli Shaklee untuk kotak Collagen.

Yang takde rank pun berkongsi rasa mengenai Shaklee, apa susah payah, apa yang best nya bisnes Shaklee.

Semasa ucapan Presidential Masters Zainul Anuar - Pemandangan anak-anak berlari-lari semasa event adalah normal ^_^
Semasa ucapan Presidential Masters Zainul Anuar – Pemandangan anak-anak berlari-lari semasa event adalah normal ^_^
Para suami ber-GoPro 360
Para suami ber-GoPro 360
Weolls ^_^
Weolls ^_^

Overall memang best ^_^

Saling membantu

Dalam bisnes Shaklee, bisnes bukan sekadar bisnes.

Hubungan silaturrahim sesama ahli adalah sangat penting untuk kita semua saling menguatkan.

Dalam kumpulan kami, tiada istilah aku naik, engkau jatuh. Tapi kami sangat tekankan konsep kita naik sama-sama berpimpin tangan.

Malah bila kita sedang bersedih atau diuji, kawan-kawan Shaklee ini lah tempat kita meluah rasa mengumpul kembali semangat 🙂

Jika anda berminat untuk mendaftar Shaklee bersama saya, anda di alu-alukan untuk hubungi saya :

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *