Demam | Garlic

Kisah Bawang Putih Merawat Demam Selsema

Teringat ada sekali masa balik kampung hubby kat Jitra, hubby demam dan mula selsema.

Oh suami saya ni walaupun family duduk Jitra, Kedah, tapi dia alergi dengan hama padi. Ironi sungguh lah kan. Haha.

Bawang putih bakar

Nak dijadikan cerita, satu hari tu melawat rumah kawan kepada mertua. Macam wajib lah, kalau balik Jitra, melawat rumah Mak Cik Ani ni.

Masa tu hubby dah mula sok sek. Mak cik Ani Kesian, dia tolong buatkan rawatan semulajadi-ambil bawang putih, bakar atas api sampai hitam sikit.

Pastu buh dalam air, dan dia minta hubby minum air bawang putih tu >_<

image

Sejak dari tu, terfikir, kan bagus kita takyah susah-susah panaskan bawang putih, pastu nak kena minum air lak tu.

Garlic complex

Dan teringat Garlic Complex Shaklee 😀

First time cuba masa demam kalau tak salah, hubby selsema. Alhamdulillah biiznillah, dengan garlic, cepat hilang.

Of course combo lah juga dengan Performance Drink dan ada masanya tambah Vivix.

Pengalaman saya

Pengalaman saya sendiri pun, Garlic memang membantu untuk kurangkan demam, selsema, batuk.

image

Dah nama pun garlic, ia ada sifat antibakteria.

Harga

Harga ESP hanya RM 47.50 sahaja untuk 60 biji dan rawatan secara semulajadi tanpa dadah 😀

Eh, nak tak diskaun?

Boleh, tapi pertama sekali anda perlu daftar sebagai ahli.

Pendaftaran hanya RM 75 (WM) atau RM 85 (EM) ^_^

Anda akan terus dapat menikmati harga ahli dan point terus masuk bawah ID anda 😀

Untuk order atau daftar terus jadi ahli,

Hubungi saya

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *