Collagen | Slip Disc

Kurangkan Sakit Slip Disc Tanpa Pembedahan

Cerita ni tentang mak saya.

Masa mak mengandung adik ke-4, mak pernah terjatuh sebab slipped kat lantai yang baru lepas kena mop.

Tapi takde rasa sakit sangat masa tu.

Lama lepas tu, dah lahir adik bongsu yang ke-enam, saya lupa tahun bila, mak mula rasa sakit slip disc.

Ada berapa tah, yang saya ingat, mak cakap L4 ada kena.

Apa rasa sakit slip disc?

Saya tak pernah rasa. Tapi mengikut apa yang mak describe, teruk juga.

Lagi sakit dari sakit pinggang ibu mengandung.

Kalau kita nak toleh kepala ke kiri atau ke kanan, tak boleh.

Bukan sebab keras ke apa, sebab kalau toleh sikit je, rasa sakit teramat.

Sakit ini adalah sakit tulang belakang.

Tulang belakang kan menghubungkan dari leher kita sampai ke punggung.

Dan mak cerita kalau orang nak pegang sikit pun kat belakang badan, dah rasa sakit sangat.

Bayangkan, hanya pegang, belum urut lagi.

Apa mak saya buat?

Mak ada buat pembedahan kat tulang belakang yang kena letak besi titanium tu.

Tapi masih tak boleh membongkok. Sakit.

Kemudian, mak pergi berubat di Kelantan. Kat Kota Bharu je, nama dia Poksu.

Kalau dah sakit, kita akan sanggup pergi mana sahaja asal hilang, kan.

Poksu ni mak cerita tolong perbetulkan semula bahagian yang slipped tu.

Bahagian titanium tu entah macam mana dia hilangkan.

Poksu bukan bomoh ye. Huhu.

Umpama kita lepas bersalin cari makcik urut nak betulkan urat lepas bersalin.

Kira Poksu ni tolong betulkan tulang yang terkeluar dari tempat sepatutnya.

Alhamdulillah balik tu, dah tak berapa sakit sangat.

Dah boleh solat macam biasa.

Untuk maintain tak sakit pinggang, amalkan Collagen Shaklee.

Asalnya saya tak perasan pun mak makan Collagen Shaklee untuk sakit pinggang.

Ingatkan untuk cantik aje.

Tapi ada satu hari tetiba mak tanya pasal Collagen.

Masa tu Shaklee sedang pause pengeluaran Collagen.

Mak cakap, setiap hari dia mesti nak makan Collagen sebab berkesan untuk tak sakit pinggang.

Cara mak saya bancuh?

Dia bancuh dengan coffee aje. Sebab mak saya suka coffee.

Ikutkan, coffee tu akan serap nutrisi dari Collagen.

Tapi, berkesan pulak Collagen hilangkan sakit pinggang mak.

Harga Collagen Shaklee

Sekotak Collagen Shaklee ada 15 sachet. So kalau mak setiap hari makan satu, sebulan kena ambil 2 kotak.

Satu kotak RM 308 (termasuk pos) 2 kotak, RM 606.

Nak lagi jimat, join ahli Shaklee, boleh dapat harga ahli 😀

Kenapa saya tak cadangkan Collagen jenama lain yang lebih murah?

Bukan sebab saya gila Shaklee.

Lagipun saya yang nak sponsor mak.

Kan kalau nak sponsor, murah lagi senang dan jimat?

Sebabnya, saya tahu Shaklee guna bahan terbaik untuk buat Collagen.

image
Bancuh aje dalam air

Shaklee buat beratus clinical test ke atas bahan yang dia gunakan untuk buat Collagen ni.

Shaklee nak pastikan bahan yang digunakan betul selamat untuk kesan jangka panjang, bukan setakat berkesan.

Berkesan ye, selamat pun ye.

Saya nak mak sihat sepanjang masa.

Bukan sihat hari ni sahaja, tapi 10 tahun lagi kena kanser.

Kalau salah pilih supplement, takut dalam tu sebenarnya ada beberapa benda terlarang dan berbahaya.

Anda yang ada mak ayah selalu mengadu sakit pinggang, bagus lah hadiahkan Collagen Shaklee setiap bulan.

Duit boleh dicari. Tapi kalau sakit, aduhai, apa pun tak boleh buat.

Bagi lah mak pak kita solusi yang premium. Diorang pun masa kita kecik, selalu nak bagi kita the best they could kan.

Dapatkan Collagen Shaklee hari ini 😀
Whatsapp 0194773457 sekarang!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *