Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Terujanya! Turun 3.5 Kg Dalam Masa Sebulan!

Testimoni Set Kurus Slimming Shaklee

Alhamdulillah, terujanya! Salah seorang kawan telah berjaya turun berat badan sebanyak 3.5 Kg dalam masa hanya sebulan. Beliau cuma konsisten mengamalkan Lecithin, Alfalfa dan ESP. Tak perlu diet bagai! Siap boleh makan nasi lemak šŸ™‚

Siapa kata nak kurus kena sekat makan?

Apa Rahsianya Beliau Kurus Dengan Pantas & Mudah?

Setelah diĀ interview, menurut Kak Jamie yang juga menyusukan anak, kalau nak kurus secara sihat, bukanlah bermakna kita puasa hari-hari. Dan tak lah juga bermakna kita melantak nasi lemak hari-hari.

Ā Tapi ia bermakna, kita bersederhana. Makan nasi ikut portion segenggam tangan atau separuh genggam tangan. Lebihkan makan protein, ikan, ayam.

LepasĀ tueĀ exercise pun tak boleh tinggal. Akak Jamie ni rajin swimming tau. Kalau yang tak reti swimming tu, boleh lah jogging atau berjalan kaki santai-santai sambil bakar lemak dan tone up muscle.

“Eh, habis tu supplement kurus tu buat apa?”

SupplementĀ tuĀ kerja dia membantu apa yang dah pun kita usahakan. Bukan makna kata kalau kita tak ubah lifestyle, hanya makan supplement, badan boleh mengecut.

Kalau ada produk gitu, memang bahaya!Ā Sebab once kita stop je, badan sure rebounce ke berat asal dengan sangat hebat.

Beringat Sebelum Kena!

Lecithin ni membantu untuk pecahkan lemak dari makanan yang kita baru makan. Kalau makan nasi lemak, ambil lah 3 biji Lecithin. Kasi pecah semua lemak nasi yang berlemak tu.

Nanti Alfalfa pula akan ‘angkut’ keluar semua lemak terpecah tadi. Selain itu, Alfalfa juga bantu untuk cuci ususĀ kasiĀ bersih supaya tiada toksin yang menghalang penyerapan nutrisi.

ESP pula bantu kawal selera dan bina otot untuk meningkatkan metabolisma badan. Metabolisma badan ni senang cerita, kadar tubuh kita bakar lemak. Eh, betul tau ada organ kerja dia bakar lemak.

Kalau nak power lagi, boleh tambah OmegaGuard untuk sental dan bakar lemak lama yang termendap dalam tubuh.

Boleh rujuk entri “Set Kurus Shaklee untuk Ibu Menyusu” untuk mengetahui secara terperinchi fungsi setiap vitamin dalam Set Kurus Shaklee

Nak Kurus Cara Cepat?

Eh, dalam seminggu dah nampak inch loss tau, walaupun berat belum turun, tapi baju lama dah boleh muat šŸ˜€ Ni ikut pengalaman mak dan suami saya. Mak saya bantai je cempedak goreng masa diet.

Ini Lagi Testimoni Set Kurus Shaklee!

Saya tak perlu celoteh panjang-panjang… Nanti anda bosan pula. Jemput baca lagi testimoni daripada mereka yang telah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee šŸ˜‰

Testimoni Set Kurus Shaklee
Testimoni Set Kurus Shaklee – Turun 20 Kg!

Jemput baca bagaimana beliau meng’hilang’kan 20 Kg dalam masa 2 bulan!

Testimoni Set Kurus Shaklee
Lagi Testimoni Set Kurus Shaklee – Turun 15 Kg!
Testimoni Set Kurus Shaklee
Dulu muka bulat & badan berisiSekarang tak lagi! šŸ™‚

Anda berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee? Tempahan boleh dibuat secara online dengan mengisi Borang Tempahan Produk ShakleeĀ ataupun dengan menghubungi saya menggunakan Contact Form di bawah.

P.s. – Sekiranya anda memerlukan konsultasi khas daripada saya, sila isikan Contact FormĀ di bawah atau hubungi saya di nombor yang tertera šŸ™‚

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *