Testimoni #1
Set Kurus | Tips Kuruskan Badan

Dulu Muka Bulat, Sekarang Selim Melim!

Alhamdulillah. Satu lagi perkongsian menarik dari ahli dalam group customer kami.

Takyah diet ketat-ketat. Senaman main dengan anak-anak dan memasak. Kemudian yang penting, Diana amalkan minum air mineral botol kecil 6 botol sehari. Sama lah dengan 3 liter sehari kan.

Testimoni Set Kurus Shaklee

Apa Lagi Yang Diana Amalkan Untuk Slim?

Set Kurus Shaklee lah! Yang ada ESP, Lecithin dan Alfalfa tu.

Dalam sebulan dah nampak kurus. Yang penting boleh fit in baju size M kan. Segan gak lah kalau selalu kena pakai saiz XL, betul tak?

Diet bersama Shaklee bukan bermakna kita korbankan kegemaran kita. Contohnya kita suka sangat lah makan udang masak lemak… Atau suka sangat makan ayam goreng…

Boleh tu boleh, tapi pandailah kawal. Lepas rasa makan makanan ‘guilty food’ tu, ambil lah Lecithin dan OmegaGuard. Sekali dengan Alfalfa.

Jemput baca entri khas tentang fungsi setiap vitamin dalam Set Kurus Shaklee

Jangan risau… Slimming set ni takde masalah untuk ibu menyusu. Perkongsian kurus yang saya kongsikan semuanya dari ibu menyusu.

Khasiat OmegaGuard dan Lecithin untuk bayi termasuklah meningkatkan perkembangan otak bayi dan membantu menajamkan daya ingatan ibu dan bayi.

Haaa, kita semua nak anak pandai kan. Moga cepat tangkap apa yang kita sebut, cerita dan ajar. Masa breastfeed ni lah sesuai. Sambil kita kurus, sambil menyusukan anak, sambil brain development anak pun meningkat.

Rugi ok kalau takat tengok je orang lain kurus, kita masih di tahap sama.

Nak Baca Lagi Testimoni?

Bukan Puan Diana jer yang berjaya kuruskan badan dengan Shaklee. Ramai lagi… Ini antaranya!

Testimoni Set Kurus Shaklee

Jemput baca tips beliau menghilangkan 20 Kg dalam masa 2 bulan

Testimoni Set Kurus Shaklee
Lagi Testimoni Set Kurus Shaklee – Turun 15 Kg!

Testimoni Set Kurus Slimming ShakleeJemput baca tips Puan Jamie untuk menurunkan berat badan sebanyak 3.5 Kg dalam masa sebulan.

Anda berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee? Tempahan boleh dibuat secara online dengan mengisi Borang Tempahan Produk Shaklee ataupun dengan menghubungi saya menggunakan Contact Form di bawah.

P.s. – Sekiranya anda memerlukan konsultasi khas daripada saya, sila isikan Contact Form di bawah atau hubungi saya di nombor yang tertera 🙂

admin-ajax.php

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *