Uncategorized

Lepas Daftar Jadi Ahli Shaklee, Cemana Nak Mula Bisnes?

Alhamdulillah malam semalam dah pun selesai kelas blogging. Kelas blog ni asalnya saya organize untuk ahli shaklee yang berdaftar bersama saya yang minat nak mula Shaklee Online Business. Tapi disebabkan ramai tak dapat join, maka saya buka kepada sidelines saya.

Kelas macam ni kalau ajak ramai sikit orang memang best. Ye lah,kalau sorang tanya soalan, orang lain semua boleh belajar benda baru. There is no such thing as stupid question semasa belajar. Tapi jangan lah tanya benda yang tak berkaitan kan.

Seronokkk sangat sangat sebab kami belajar benda baru. Memang terhutang budi berterima kasih sangat kat sideline saya yang jadi cikgu malam semalam. Walaupun kami ni ibu, dia beranak empat dan saya beranak dua, itu semua bukan kekangan untuk kami excel dalam business. Malah pi kelas pun bawa anak. Suara anak- anak jadi background music. Wahaha.

bersama-pengedar-shaklee

Bila mula mendaftar jadi ahli Shaklee, dan nak buat bisnes, perkara pertama kita perlu buat adalah hubungi upline sendiri. Tanya upline tentang tips dan tricks. Menuntut lah ilmu dari dia. Biasanya upline mesti dah beberapa langkah lebih maju ke depan (walaupun ada beberapa kes terpencil downline memintas upline), kita sebagai downline duplicate lah apa yang telah upline buat

Kalau untuk Group Cream untuk ahli shaklee yang mendaftar dengan saya, saya offer beberapa teknik promosi Shaklee yang, kalau anda pemalu pun, boleh buat 😀 Kalau anda kerja makan gaji, dan company anda tak kasi buat bisnes pun, anda boleh buat secara senyap -senyap. Kira diam jutawan. Haaa.. Menarik tak 😉

Salah satu teknik saya adalah melalui penulisan Blog. Tapi adakah cara bisnes Shaklee semudah tulis Blog,dan kemudian sales masuk semudah petik jari? Ia nya tak semudah itu. Ada pelbagai tips dan rahsia yang kita wajib pelajari.

Ok ok, dah banyak sangat saya kongsikan. Next, saya akan kongsikan tentang peluang dalam bisnes Shaklee. Bagus sangat ke? Apa yang menarik sangat? Sejauh mana boleh pergi? Ada chance tak bisnes Shaklee boleh ganti kerja office?

Tunggguu!!

Jika anda berminat nak mendaftar bersama saya, Khadeejah Hasmad, bayaran pendaftaran hanyalah RM 75 (untuk Semenanjung Malaysia) atau RM 85 (untuk Sabah Sarawak).

daftar-sekarang

Atau boleh juga hubungi saya chit- chat di:
Khadeejah Hasmad
SMS/ WhatsApp/ Call: 019 477 3457
Email: [email protected]
Shaklee ID: 858755

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *