Cabaran 30 hari

Maryam Sakan Merangkak | Hari #4 : Cabaran 30-hari Entry

Oh hari ni terlewat pulak post cabaran 30-hari Entry. Ada yang tertunggu – tunggu tak?  😉

Topik hari ini adalah Video Anak Yang Mencuit Hati.

So nak kongsi video Maryam merangkak laju-laju sambil Muhammad pun ikut sama sebab jeles tengok adiknya di video kan. Hihi.

Maryam ni memang sangat suka bila keluar rumah. Kalau dapat open space yang besar, lagi lah seronok sebab boleh pulun merangkak.

Merangkak adalah hobi.

Ni tengah tunggu Maryam to conquer her fear untuk bertatih pulak. Naik tangga dah pass dah. Nak berjalan je belum.

Padahal boleh je sebenarnya. Biasa dia akan tatih selangkah, pastu jatuhkan diri, unless dia pegang kain kita, baru boleh lebih dari selangkah. Alah tapi tu semua permainan minda je

Masa dia pegang kain kita, bukannya kain tu support dia pun, kain tu just bagi sense of security.

Oh panjang lak intro. Hehe.

Enjoy!!

Jom join saya cabaran 30-hari Entry 😀

Hari #1 : Siapa saya

Hari #2 : Makna di sebalik nama blog

Hari #3 : Jalan – jalan Kuching (Percutian Keluarga)

Hari #4: My Parents

Stay tuned untuk update esok 😀

Saya adalah Pengedar Shaklee Malaysia,

Khadeejah Hasmad 
SMS/Whatsapp : 019-409 3457 
Email : [email protected] 
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *