|

Minuman Tenaga Semulajadi Untuk Wanita Hamil

Sebagai ibu hamil yang ditemani oleh anak comel yang TERSANGAT AKTIF, adalah sangat penting untuk saya KEKAL BERTENAGA sepanjang masa.

 

Sebab bila dah ada anak kecil nih, CONFIRM lah tak boleh duduk lepak², relax² goyang kaki gitu sahaja. Mesti nak kena teman anak main kejar², lompat², guling² dan macam² activiti comel yang lain 🙂

 

Itu baru anak, belum kira bab nak uruskan rumah dan layan suami

Alhamdulillah saya dipertemukan dengan ESP Shaklee

Apa itu ESP Shaklee

ESP ialah Energizing Soy Protein yang mengandungi HIGH QUALITY Non-GMO Soy Protein 🙂

 

ESP mengandungi PROTEIN LENGKAP dengan 14 Asid Amino (TERMASUK 9 Acid Amino yang SANGAT PENTING dan tidak boleh dihasilkan dengan sendiri oleh badan).

Kenapa PROTEIN sangat PENTING untuk KEKAL BERTENAGA?

Protein membantu dalam pembentukan sel yang sihat. Sel yang sihat pula memastikan PENYERAPAN SEMUA NUTRIEN yang kita makan secara MAKSIMA.

Kalau anda KURANG PROTEIN, sel anda mungkin hanya boleh menyerap 50% je zat daripada makanan yang kita ambil, tak ke RUGI gitu? Makan banyak, tapi lembik je rasa. Pernah tak anda rasa begitu? Nah, inilah puncanya 🙂

Kalau anda hamil (macam saya), sudah semestinya anda memerlukan nutrisi yang tinggi untuk memastikan bayi di dalam kandungan dan anda sendiri kekal SIHAT & KUAT! (Ops! Macam iklan Milo pulak…)

Nak cuba ESP? Hubungi saya :

Khadeejah Hasmad
HP: 019- 477 3457
Email: [email protected]
Shaklee ID: 858755

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.