anakku sayang

Muhammad Counting

Setiap hari kena update blog ok. Huhu. Semalam ada hutang rasanya.

So mari saya kongsikan gambar Muhammad nak counting hingga 20 (twenty)

image
Berapa kali dia nak ulang. Layan je.

Kesian kat dia sebab mak dia ni, m**** 😛

Tapi mengenangkan dia asyik tanya, kita layan je lah.

Muhammad suka buku yg ada gambar binatang comel macam buku Fisher Price ni.

Dia kira sendiri sampai Eleven.

Then the rest, dengan bantuan saya.

Jangan risau lambat atau cepat dia akan tangkap, just enjoy the journey.

Dia akan kira sendiri jugak until 20, dan amazes Abi dia. Haha.

Lagipun budak akan lebih cepat belajar tanpa tekanan dan with lots of fun ^_^

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *