Jadi Ahli Shaklee | Trip percuma ke Jepun

Melancong Ke Tokyo Percuma? Baca Dulu.

Entry ini hanya untuk anda yang memang dah lama mengidam nak pergi Jepun, tapi masih tak sampai lagi.

Ya, tawaran percuma ini termasuk hotel, penerbangan pergi balik, makan minum.

Percuma maksudnya tak payah keluar duit langsung!

Duit yang kita perlu keluarkan hanya duit untuk shopping atau beli souvenir.

Ni bukan skim cepat kaya tau.

image
Ueno Park adalah salah satu tempat favorite kami bila ke Tokyo

What’s the deal?

Haa, jom cerita lebih lanjut.

Benda percuma ni, kalau datang bergolek macam tu aje, kurang sikit lah thrill dia kan.

Orang kata, benda yang kita senang dapat, kurang sikit manisnya.

Tak, ini bukan suruh melabur ke cari orang ke.

Ini adalah peluang yang Shaklee tawarkan untuk semua ahli dia yang cemerlang dalam bisnes Shaklee.

Kejap, jangan tutup browser dulu.

End goal anda adalah trip percuma ke Jepun.

Tapi along the way, anda boleh jana pendapatan dari rumah sekalipun, hingga cecah 4 angka!

Trip ini dirancang berjalan pada tahun hadapan, 2017.

Jadi ada masa lebih kurang 12 bulan untuk usaha.

Walaupun buat bisnes Shaklee, yang menariknya, kita tak perlu paksa orang beli produk kita.

Hanya kongsikan kebaikan produk secafa konsisten. Kalau orang nak beli, dia sendiri akan contact kita.

Anda juga akan layak ke Group Facebook iReach eksklusif, untuk belajar tips-tips menarik tentang perniagaan.

Ingat : Objektif anda adalah nak dapat trip percuma ke Jepun.

Jadi, masa nak daftar jadi ahli Shaklee dengan saya, bagitau siap-siap, saya nak trip percuma ke Jepun tu ya. Boleh guide?

Jadi ahli Shaklee dahulu

Ya, memang kena jadi ahli Shaklee terlebih dahulu.

Kalau tidak macam mana nak kumpul point untuk trip, kan?

Yuran jadi ahli pun takat RM 79.50

Kalau anda tak nak bayar yuran keahlian, pun boleh jugak.

Caranya, buat belian bernilai RM 700+ (harga ahli Shaklee)

Kejap, anda tak wajib pun keluar duit RM 700+ tu.

Anda boleh mula tanya kawan atau jiran atau keluarga atau kawan Blog anda, atau kawan-kawan di Facebook atau Instagram tentang siapa berminat untuk dapatkan supplement kesihatan Shaklee.

Anda kumpul order, sambil tu boleh test power skill berniaga anda.

Cukup order bernilai RM 700+ nanti,  anda terus Whatsapp 0194773457.

Bagitau nak daftar jadi ahli dan nak order barang.

Semua bayaran itu dibuat oleh yang cakap berminat nak beli supplement Shaklee tadi.

Senang, kan?

Itu adalah langkah pertama untuk kumpul point untuk dapatkan trip percuma ke Jepun.

Selebihnya, bila anda dah dimasukkan ke Group Facebook iReach, anda boleh explore lebih banyak tips eksklusif untuk berniaga.

7 Langkah Pertama

Ingat, lepas baca entry ni, anda terus Whatsapp 0194773457.

Kemudian, buat 7 langkah berikut :

1. Bagitau anda nak trip Percuma ke Jepun, dan nak jadi ahli Shaklee secara percuma.

2. Bagitau anda nak senarai harga ahli dan point setiap barang untuk produk Shaklee.

3. Bila dah dapat senarai tu, anda pilih produk mana yang anda nak test skill berniaga.

4. Pastikan jumlah point/uv terkumpul nanti adalah 200 UV

5. Kumpul order sebanyak 200 UV atau lebih kurang belian nilau RM 700+ harga ahli Shaklee

6. Whatsapp semula 0194773457 untuk bagitau anda nak daftar jadi ahli Shaklee, dan nak order 200 UV

7. Lepas pendaftaran disahkan berjaya, bagitau anda nak dimasukkan ke dalam Group Facebook iReach

Ok?

Cepat Whatsapp 0194773457 sekarang!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *