Ostematrix | Promo Shaklee

Ostematrix Shaklee Dan Promosi April 2014

Erk, dah tengah bulan baru nak bagi tahu ๐Ÿ˜› Better late than never lah kan.
Setiap bulan company Shaklee akan buat promosi produk. Kira ada promosi bulanan lah.

Bulan lepas promosi ESP. Bulan ni promosi Ostematrix.

Promosi Apa?

Beli 6 botol Ostematrix dan dapatkan 1 botol Ostematrix percuma!

image

 

Ostematrix ni apa?

Ostematrix adalah supplement kalsium dan magnesium.

Sesuai lah untuk orang yang tak suka minum susu, atau yang rasa macam tak konfiden je kalsium seharian cukup.

Kalau orang biasa-biasa tak kisah kot.

Tapi kalau macam ibu mengandung, ibu menyusu, warga emas yang selalu sakit lutut, perit juga kalau kurang kalsium.

Oh, ibu berpantang pun, kalsium sangat membantu untuk atasi masalah sakit pinggang rasa nak tercabut pinggang, dan lenguh badan

Untuk siapa promosi ini?

Kalau korang:

1) sedang pregnant, dan selalu lenguh badan dan sakit pinggang

2) sedang pantang, dan ada masalah sembelit teruk, rasa nak tercabut pinggang, lenguh badan

3) sedang breastfeed, dan perasan eh, susu makin drop walaupun dah pam setiap 2 jam

4) ada mak ayah yang selalu mengadu sakit lutut, walaupun dah puas sapu minyak panas dan tuam lutut

5) susah nak tidur malam, walaupun puas count the sheep

6) nak rasa segar bila bangun pagi esok, walaupun terpaksa tidur lewat layan anak main

7) tak suka minum susu, tapi terpaksa minum untuk kesihatan

Maka korang mesti nak borong masa promosi ni,ย memang berbaloi-baloi!

image

Beli banyak ni, bila expiry date nya?

Oh lambat lagi. Jun 2015 baru expired.

Kalau ibu mengandung, bagus lah borong untuk stok mengandung, masa pantang nanti, dan masa breastfeed nanti.

Harga

Harga untuk 6 botol Ostematrix untuk hanya RM 366.

Tapi…

Untuk bulan April sahaja, anda akan mendapat satu botol Ostematrix bernilai RM61 percuma!

Uih, nak diskaun?

Boleh, no problem.

Tapi kena join jadi ahli dulu lah. Yuran jadi ahli hanya RM 75.

Terus dapat harga ahli kalau daftar jadi ahli ๐Ÿ˜€

Nak order sekarang?

Hubungi saya :

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *