Peluang Jana Pendapatan Dari Rumah

Harga minyak naik. Harga gula naik. Harga susu naik. Harga ayam, ikan dan daging naik. Eh, semua pun nak naik hargalah kat Malaysia ni. Yang hairannya, gaji tak naik-naik!

Bagi golongan yang berpendapatan rendah dan sederhana, kenaikan kos hidup memang sangat menekan. Bila minyak naik, harga makanan dan komoditi lain turut naik. Macam domino effect…

Nak buat macam mana… Nak tukar kerajaan, kena tunggu lagi 5 tahun. Ops

Izinkan Saya Membantu Anda!

Jana Pendapat Bersama Bisnes Shaklee

Saya nak ajak anda; ibu-ibu, bapa-bapa, yang masih bujang mahupun yang sedang bersiap sedia untuk mendirikan rumah tangga, yang ada keinginan yang kuat dan keazaman yang tinggi.

Nak tak anda menukar taraf hidup anda dengan bersama saya menjana pendapatan dari rumah mahupun secara part time dari ofis bersama Shaklee?

Awas!!! Ini bukan skim cepat kaya!

Yang pasti, jika kita berusaha sehabis kuat, menguatkan hubungan dengan Ar-Razzaq Pemberi Rezeki, insya-Allah, pulangan adalah melebihi apa yang terjangkau dek fikiran anda. Itu jaminan saya.

Dalam bisnes Shaklee, mudah saja. Anda hanya perlu berkongsi kebaikan produk, bantu orang yang sedang menghadapi masalah kesihatan atau masalah susu atau masalah kesuburan, dan anda mendapat pulangan besar.

Bisnes Shaklee tidak memerlukan anda:

  • Keluar modal beratus-ratus ringgit (hanya mendaftar RM 75 sahaja,  no hidden cost!)
  • Berbelanja ribu-riban untuk beli stok (atau lebih tepat “borong”)
  • Mencari downline untuk cukupkan kaki
  • Keluar rumah sampai larut malam semata-mata nak present ‘Oppurtunity Kit‘ kepada prospect

Bisnes Shaklee ini sangat sesuai untuk orang yang pemalu, segan nak keluar rumah dan tak mampu labur modal.

Cara anda dapat income adalah dengan menjual produk di mana setiap produk ada point tersendiri. Bila kita jual produk; kita akan dapat untung runcit dan dalam masa yang sama dapat kumpul point.

Bila point terkumpul dengan banyak, ianya akan ditukar menjadi Cash Bonus. Cash ini lah yang akan di bank in oleh pihak Shaklee di pertengahan bulan seterusnya.

Contohnya anda buat jualan pada bulan Oktober, anda akan dapat bonus Cash Bonus pada bulan November.

Nota: Anda bukan sekadar dapat Cash Bonus… Jemput baca entri sebelum ini tentang dua lagi jenis Bonus daripada Shaklee.

Tapi, Shaklee nih MLM… 

Jangan risau. Seriously! Shaklee merupakan sebuah sistem MLM yang sangat adil. Adil bermakna, bila-bila masa sahaja downline boleh pintas upline. Kalau downline lebih rajin berusaha dan fokus, downline boleh mendahului upline.

Takde istilah ‘goyang kaki, duit masuk’ dalam bisnes Shaklee yer.

Perniagaan ini, adalah perniagaan anda. Anda tidak bekerja untuk sesiapa kecuali untuk diri sendiri. Upline hanya coach anda sehabis baik dan akan sentiasa memberi kata-kata motivasi. 95% lagi adalah usaha anda.

Apa kata anda? Berani sahut cabaran dan bersama saya?

Kenapa Anda Perlu Bersama Saya, Khadeejah Hasmad?

Khadeejah Hasmad, Pengedar Shaklee Terengganu

Khadeejah Hasmad (kanan) sedang memberikan konsultasi kepada seorang ibu mengandung

Untuk yang belum mengenali saya, saya mula menceburkan diri dalam Online Business secara sepenuh masa sejak tahun 2011. Pada waktu tersebut, saya menjalankan perniagaan Islamic Books for Kids 100% di Facebook.

Pada penghujung tahun 2012, saya mula fokus kepada bisnes Shaklee dan mula merasai bonus 4 angka daripada Shaklee pada bulan December tahun yang sama (2012).

Dengan pengalaman saya selama hampir 3 tahun menjalankan bisnes secara Online, saya telah berguru dengan ramai Internet Marketer. Alhamdulillah, kepakaran saya sekarang ialah dalam bidang Facebook Marketing & Blogging.

Dan ilmu inilah yang saya akan kongsikan dengan anda sekiranya anda bersama dengan saya 🙂

Baiklah, saya sahut cabaran Khadeejah Hasmad!

Tahniah kerana anda membuat keputusan yang bijak! Untuk mendaftar sebagai Pengedar Shaklee, sila ‘Klik‘ gambar di bawah.

Cara Daftar Sebagai Pengedar Shaklee

Masih ragu-ragu untuk membuat keputusan? Takpe, anda boleh tunggu kenaikan minyak yang seterusnya!

P.s. – Untuk yang mempunyai sebarang persoalan, isikan Contact Form di bawah dan saya akan memberikan respon seberapa segera.

2 Comments

  1. Amir marzhuki 6 October 2013
  2. Khadeejah Hasmad 9 October 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares