Shaklee Water Filter

Penapis Air Terbaik Malaysia Dari Shaklee

Saya sangat teruja dengan water filter Shaklee sebab lain dari yang lain 😀

5 sebab kenapa saya teruja dengan water filter Shaklee:

Sebab #1: Tak terlalu besar

Biasa kan kalau sebut je water filter, mesti kita bayangkan yang besar letak kat luar rumah.

Atau paling koman yang letak tepi sinki tu

Tapi water filter Shaklee ni tak besar, dan tak payah letak tepi sinki. Nak letak kat ruang tamu pun boleh 😀

penapis air terbaik di Malaysia dari Shaklee

Sebab #2: Mampu milik!

Harga hanya RM 470, dah boleh dapat complete set siap dapat spare 3 filter!!

Ya, hanya EMPAT RATUS dan tujuh puluh ringgit. You read it right!

Bukan empat ribu atau empat puluh ribu tau, tapi empat RATUS sahaja 😀

Yang dalam pitcher tu dah siap ada 1 filter.

How cool is that?

Tak payah bayar installment bagai ^_^

Penapis Air Terbaik Shaklee

RM 470 ni termasuk:

  • Get Clean®  Water Pitcher – Food Safe: BPA-Free; kapasiti 10 cawan
  • Get Clean®  Water refillable Filter Housing Kit (tersedia dengan 1 filter untuk tapis 330 liter air)
  • Get Clean®  Water Refill Filter 3 Pack (setiap satu untuk tapis 330 liter air)
  • Satu – satunya filter yang mengasingkan plumbum dari air

Sebab #3: Mudah

Mudah sebab nak pasang filter tak payah panggil orang 😉 Pasang je sendiri. Kejap je siap!

Tak payah pasang kat pipe bagai.

Tak payah keluar duit untuk service maintenance pun.

Berbaloi - baloi!!
Berbaloi – baloi!!

Sebab #4: Portable

Paling suka part ni 😀 Boleh filter kat depan, kat dapu, kat ruang tamu pun boleh. Pitcher tu pulak comel, so tak kisah 😉

Portable ni maksudnya boleh bawa kemana- mana. Dah sebab macam pitcher kan, so nak bawak travel pun boleh 😀

Kitorang pernah je bawa masa outstation ke hotel. Ye lah, daripada masak air dalam kettle, lepas tu nak kena tunggu air sejuk pulak, lama.

Lebih baik kita tuang je air dalam pitcher tu.

 

Sebab #5: Tahan Lama

Satu set ni tahan sampai setahun 😀 Kalau filter dah habis, just beli filter je untuk ganti filter lama.

Satu filter boleh tapis 330 liter air. Maksudnya, accumulative of 330 liter water.

Timer kat pitcher tu akan berjalan sendiri untuk kira berapa liter air dah di tapis.

Kalau filter dah habis, senang je, just beli filter refill RM 150 untuk 3 filter (average RM 50 je untuk satu filter 😀 )

Nak beli?

Boleh2 😀

Harga hanya RM 470 termasuk postage!! 😀

cara-beli-Shaklee

–> Capai HP anda sekarang! Dan taip ‘Beli Penapis Air Terbaik Shaklee’, SMS/WhatsApp ke 019 477 3457! <–

Saya akan sertakan sekali video cara pemasangan yang sungguh mudah dengan setiap belian Penapis Air Terbaik Shaklee.

Anda pasti sangat berpuas hati 😀

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 477 3457

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *