Pengedar Shaklee Ampang 012 902 5232 – Ramah & Ceria

Update : June 2017

Kawan-kawan yang menetap di kawasan Ampang, hari ini anda boleh dapatkan vitamin Shaklee dan konsultasi terbaik dari pengedar Shaklee Ampang yang super best – Cik Puan Nurul!

Beliau merupakan ibu kepada 2 cahaya mata comel.

Boleh hubungi beliau:

Pengedar Shaklee Ampang

Cik Puan Nurul

HP : 012 902 5232

Pengedar Shaklee Ampang Yang Ceria & Ramah

Cik Puan Nurul adalah seorang yang sangat ramah dan tahu vitamin apa yang terbaik untuk selesaikan masalah anda. Anda juga boleh jengah blog Cik Puan Nurul di Vitamin Saya.

Dah lebih 3 tahun pun bersama Shaklee. Jika anda jenis pemalu, segan, contact je Cik Puan Nurul. Cik Puan Nurul akan tolong analisa masalah anda. Dan seterusnya Cik Puan Nurul akan cadangkan vitamin Shaklee terbaik.

Review 5 Bintang Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang

Berikut saya kongsikan 2 dari beratus pelanggan yang sangat berpuas hati dengan belian dan bantuan selepas belian dari Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang.

Pelanggan #1 : Seorang Cikpuan yang menghadapi masalah cyst :

Assalam Nurul. Hari ini dah buka buku merah. Masa scan di klinik swasta 2 minggu lepas, ada lagi cyst tersebut. Tapi hari ini doktor scan dah tiada. Alhamdulillah harap hilang terus.

Terima kasih ya Nurul sebab perkenalkan produk Shaklee.

P.s : Nak tahu apa yang Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang cadangkan kepada Puan di atas? Hubungi terus Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang : 012 902 5232

Pelanggan #2 : Anak saudara beliau menghadapi masalah buang air besar dan tiada selera makan

Anak buah saya dulu nak buang air besar terpaksa bergantung dengan Pam. Alhamdulillah sekarang dah boleh buang air besar secara normal kembali. Dah tak susah hati.

Nanti dah habis, saya nak repeat order lagi ya. Sekarang ini selera makan dia pun bertambah sejak ibu dia bagi minum susu tu. Terima kasih Puan Nurul kerana membantu. Semoga Allah luaskan lagi rezeki Nurul.

P.s : Nak tahu apa yang Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang cadangkan kepada Puan di atas? Hubungi terus Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang : 012 902 5232

Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang Terbaik Untuk Anda

Bukan semua Pengedar Shaklee mahir beri konsultasi vitamin yang terbaik, apatah lagi cara makan vitamin yang tepat untuk bantu selesaikan masalah anda. Tetapi dengan Cik Puan Nurul, Pengedar Shaklee Ampang, insya-Allah biiznillah “you are in safe & great hand”

Jadi pastikan jika anda mencari Pengedar Shaklee yang terbaik di Ampang, mesti kena Cik Puan Nurul juga. Save dan hubungi nombor di bawah :

Pengedar Shaklee Ampang

Cik Puan Nurul

Shaklee ID : 919301 (Nurul Kasmadillawati)

WhatsApp : 012 902 5232

Senarai Pengedar Shaklee Malaysia Aktif 2017

–> Klik Pengedar Shaklee Malaysia Terhebat

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.