Pengedar Shaklee Kuching, Sarawak – 012 887 9897

Shaklee tidak mempunyai cawangan atau ibu pejabat di Kuching. Oleh sebab itu jika anda warga Kuching, Sarawak dan berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee, anda boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Kuching, Sarawak iaitu Puan Sithy Harjieah.

Pengedar Shaklee Kuching, Sarawak
Puan Sithy Harjieah
HP : 012 887 9897

Pengedar Shaklee Kuching Terbaik

Puan Sithy Harjieah sebelum ini merupakan pegawai penyelidik klinikal selama 10 tahun. 6 tahun beliau terlibat dalam penyelidikan jantung sebelum mengambil keputusan untuk menjadi surirumah.

Disebabkan pengalaman meluas di dalam bidang kesihatan, Pengedar Shaklee Kuching ini amat mahir dan arif untuk memberi konsultasi terbaik untuk anda.

Ramai pelanggan Puan Sithy amat berpuas hati dengan taraf kesihatan mereka yang bertambah baik selepas di bantu oleh beliau dengan vitamin Shaklee.

P.s : Walaupun vitamin Shaklee sentiasa berkesan, namun kalau salah cara makan, tak menjadi juga. Sebab itu banyak kes berlaku yang jika anda pernah dengar – makan vitamin tapi bertambah jerawat, atau makan vitamin tapi tak kurus.

Pengedar Shaklee dalam rangkaian kami adalah betul-betul berilmu dan tahu bagaimana untuk tackle masalah kesihatan dengan bantuan ahli nutrisi dan pakar perubatan (doctor by profession)

Sebab itu memang untung betul anda yang dapatkan vitamin Shaklee di Kuching dari Puan Sithy. Beliau akan bantu anda sampai anda dapat kesan positif terbaik.

Penghantaran vitamin Shaklee di Kuching, Sarawak

Mesti save nombor Puan Sithy Harjieah untuk dapatkan vitamin Shaklee beserta konsultasi eksklusif dan terbaik bertaraf 5 bintang :

Pengedar Shaklee Kuching, Sarawak
Puan Sithy Harjieah Ibrahim
HP : 012 887 9897

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *