Jadi Ahli Shaklee

Pengedar Shaklee Malaysia

Bahagia sangat rasa di hati bila blog anak didik group Creams iReach mula menampakkan hasil.

Hasil yang dimaksudkan adalah prospect telah mula hubungi mereka untuk mendapatkan produk Shaklee. Terbayar lah penat letih peluh semua.

Kalau lebih rajin, boleh dapat lebih banyak tau. Kena sabar dan rajin saja tanpa fikir banyak bila akan masuk belian.

Blog: Susah Dahulu Untuk Senang Kemudian

Blog adalah salah satu medium untuk kita berkongsi dengan dunia luar.

Pemasaran melalui blog adalah untuk orang yang sabar, nak tapak bisnes yang kukuh dan tidak gopoh nak hasil yang cepat.

pengedar shaklee cara jadi ahli shakleeGoyang Kaki Dapat Sales?

Bagi saya, blog adalah aset. 2 3 tahun akan datang, kita dah tak perlu update sekerap masa awal-awal bisnes sebab semua pun Google dah rekodkan.

Bila Google dah rekodkan, entry tahun 2011 pun boleh jana pendapatan untuk tahun 2014.

Bayangkan 3 -5 tahun akan datang, orang nak beli tanpa kita promote apa-apa pun, hanya di asbabkan dengan entry yang kita kongsikan pada awal-awal nak mulakan bisnes Shaklee.

Masa tu, kita dah tak payah bersengkang mata atau melilau cari port WiFi langsung.

Peranan Anda Dan Saya

Saya tak janjikan anda buat pasti dapat. Saya hanya jamin yang saya akan beri panduan dan tunjuk ajar cara nak bina blog dan sedikit overview tajuk yang sesuai berdasarkan set yang anda suka.

Perkongsian Dari Hati

Kuncinya senang sahaja: Guna produk Shaklee, jatuh cinta dengan produk Shaklee, kongsikan pengalaman anda dengan produk Shaklee.

Tak payah fikir komplikated. Sebab apa yang kita kongsikan dari hati, pasti akan jatuh ke hati.

Oh plus kena buat amalan rohani pada Masters Checklist kami juga lah. Tanpa bantuan Allah, tak akan tergerak hati manusia untuk hubungi dan dapatkan produk Shaklee dari kami.

Blog Creams Yang Mula Bertunas

Meh saya kongsikan beberapa blog anak didik saya yang report diorang alhamdulillah dihubungi oleh prospect yang datang dari blog.

Blogspot je 😉

Oh, anak cucu lain, nanti entry lain untuk kengkorang ye. Ni sape yang report kat ai je 😉

1) Pengedar Shaklee Kuching, Sarawak

pengedar Shaklee Kuching Malaysia
Sangat feminine. Pakar Kecantikan Shaklee

2) Pengedar Shaklee Kulai, Johor

pengedar shaklee kulai johor malaysia
Pakar kuruskan badan. Dia sangat puas hati dengan kombinasi Omega + Alfalfa + Lecithin

3) Pengedar Shaklee Klang

Pengedar Shaklee Klang
Terer bab breastfeeding!

Nampak simple je kan 😉 Bagi saya, yang penting, isi nya, selalu update dan rajin bersilaturrahim dengan blogger lain.

Setiap dari kita ada follower tersendiri. Jadi tak perlu risau apa pun.

Berminat Nak Jadi Ahli Shaklee?

Saya cadangkan jika anda berminat nak jadi ahli Shaklee, atau beli Shaklee, boleh contact melalui link biru kat Pengedar Shaklee kat atas ni.

Sebab bila anda daftar dengan mereka, anda boleh belajar dengan mereka plus belajar dengan saya juga, so ada dua mentor di sini, anda juga yang sangat untung! 😀

Ok?

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp : 019 409 3457

Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *