Uncategorized

Performance Drink- Kekal Bertenaga dan Susu Banyak Semasa Puasa

Performance Drink ni merupakan salah satu favorite drink saya jika saya tak sihat macam demam atau selsema atau batuk. Dia sedap rasa macam air oren bergas gitu. Tapi takda gas.

Untuk ganti puasa kali ni, saya bersahur mostly hanya dengan bancuhan ESP dan Performance Drink. Alhamdulillah bertahan sampai waktu berbuka 😀 Jangan tak tahu, saya breastfeed baby Maryam berusia 3 bulan, dan pada masa yang sama melayan keletah anak teruna lasak yang nak masuk umur 3 tahun.

Kenapa kita ambil Performance Drink semasa sahur? ESP sahaja tak cukup ke?

Performance Drink ni bertindak untuk bantu kita kekal hydrated. Kan biasa kalau kita nak pastikan kekal hydrated semasa puasa, kita akan minum bergelas- gelas air. Tapi by tengahari, kita akan kencing dengan banyak mengeluarkan semua air yang kita minum masa sahur tadi. Dan tak pasal-pasal kita akan mula rasa letih lepas Zohor.

Dengan sahur bersama Performance Drink, kita tak perlu lagi minum air bergelas- gelas., cukup hanya minum segelas Performance Drink, dan kita akan kekal hydrated, tak letih dan lesu sehingga waktu berbuka, biiznillah.

20130628-104829.jpg

Bagaimana Performance Drink membantu kekal bertenaga?
Performance Drink bertindak bantu kekal hydrated lebih baik dari air masak sebab ianya mengandungi elektrolit, opti-lyte. Ini lah yang membantu bendalir dalam badan maintain.

Tahukah anda, kalau kita dehydrated, bendalir dalam badan berkurang, kita akan mudah lesu dan letih. Dan bagi ibu menyusu, susu sah dan pasti akan merudum sebab bendalir dalam tubuh mula berkurang. Susu kan komponen utamanya adalah bendalir.

Atas asbab itu lah, Performance Drink membantu saya dan ramai ibu lain yang breastfeed untuk kekal bertenaga, cergas dan susu banyak semasa berpuasa, Alhamdulillah.

Anda berminat nak dapatkan setin Performance Drink?
Klik link ini http://bit.ly/BH_SetPuasa untuk order sekarang! Puasa dah nak dekat dah ^_^

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *