Travel Tips

Persediaan Ke Jepun : Part 1

Decide nak pi Jepun masa teman suami buat kelas di Kota Kinabalu.

Long story cut short, terus survey harga tiket flight and all.

Lepas tu beli buku nak belajar bahasa Jepun, of which terkubur.

Saya berazam balik dari Jepun nak ambil course belajar bahasa Jepun dengan fasih dan lancar for 6 months, so that bila pi Jepun nanti paham orang sana cakap apa.

Diorang tak cakap english tau.

Alhamdulillah Allah izin tiket flight kami berempat pergi balik, KLIA – Narita : RM 6,062

Ni dah masuk tax semua.

Harga asal RM 8,000+ untuk MAS.

Memang saya purposely pilih MAS sebab saya peminat MAS, walaupun ya saya tahu Air Asia berganda murah nya.

Macam mana nak dapat tiket dengan harga begitu – Saya subscribe ke http://www.mas-airline.com/

Dan kalau ada je promo terbaru MAS, dia akan send email kepada kita cecepat.

Jadi kena alert lah.

Kalau rajin, set Get Notification Dari Page Facebook diorang.

Alhamdulillah pagi tu dapat email, terus book dan bayar.

Takut lambat, cepat habis. Biasalah tiket flight kan.

Next, penginapan.

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *