Travel Tips

Persediaan Ke Jepun : Part 5

Dah bulan 3!!!!!!

Bulan depan dah nak fly!!!!

Nak pi Jepun kot, bukan pi Indonesia.

Kot apa pun tak ready, macam mana terkulat – kulat kat sana.

Dengan gigih nya saya cari dan nak terus book penginapan.

Masalahnya, Erk.

Saya pelik kenapa semua hotel best dah habis, cek AirBnB, semua host yang best dah tak available.

Mungkin kah musim sakura menjadi penyebab?

Dah risau sungguh masa ni.

Masa ni berharap sungguh, nanti kita pergi Matta Fair, kot lah ada promo hotel kat Jepun.

Kami tak pernah ke Matta Fair, dan itu adalah pertama kali kami ke sana.

Tak tahu nak expect apa, tapi tahu nak apa.

Desperate sungguh ni.

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *