Ostematrix | Tips Senang Tidur

Petua Cara Senang Tidur

Ada hari, senang nak tidur. Letak kepala atas bantal, terus lelap. Biasanya kalau senang sangat tidur tu, maksudnya waktu siang sampai ke petang kita sangat letih dengan macam-macam aktiviti.

Ada hari pulak, susah benar nak tidur. Dah cuba tutup-tutup mata, tutup lampu, tapi mata masih nak terkebil-kebil T_T

insomnia susah tidur

Dulu biasa saya susah jugak nak tidur, especially waktu pregnant Muhammad.

Petua senang tidur

Ada orang cadangkan kalau nak senang tidur, minum teh chamomile. Konfem cepat tidur 😀

Eheh. Cari teh chamomile. Gambar ni buh bunga chamomile pulak dalam teh tu ;)
Eheh. Cari teh chamomile. Gambar ni buh bunga chamomile pulak dalam teh tu 😉

Ada petua suruh kira kambing biri-biri (count the sheeps). Nanti penat kira, kita terlelap sendiri lah. Haha. Kena cari lah gambar sheeps yang banyaakk sampai rasa pasti bosan punya lah nak mengira.

petua senang cepat tidur

Atau tak jalan jugak, apa kata cuba Ostematrix 😀

Ostematrix tu apa?

Ostematrix ni tablet kalsium dan magnesium. Yang sebenarnya kita ni susah bangat nak tidur sebab tak cukup magnesium untuk activate hormon tidur kita.

Ostematrix di dalam Set kehamilan shaklee

Bukan takat bantu kita tidur tau.

Ostematrix jugak, biiznillah bantu kita dapatkan tidur yang berkualiti.

Macam mana nak tahu tidur tu berkualiti ke tidak?

Kalau esok pagi nya bangun lenguh-lenguh badan, rasa moody tak pasal-pasal, itu tanda tidur tak berkualiti lah tu.

Biasa kalau saya ambil Ostematrix sebelum tidur, alhamdulillah esok pagi rasa segar je. Kalau baby bangun menyusu tengah malam pun, no hal. Badan tetap rasa segar gitew 😉

Plus bagus untuk sape-sape yang sakit pinggang, lenguh badan, haa bagus lah ambil Ostemarix ni.

Pengalaman pantang saya bersama Ostematrix, jemput baca kat entry pengalaman berpantang masa bersalin Maryam 😀

Ok ok, kalau anda rasa susah nak tidur malam, mungkin anda nak cuba Ostematrix ^_^

Selain tidur lena, anda pun boleh bangun pagi dengan keadaan yang lebih segar 😀

Ostematrix hanya RM 61 sahaja. Sebotol ada 120 biji 😀

Postage RM 10 pada kadar rata

Nak cuba?

Contact saya sekarang! ^_^

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID: 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *