Set Pantang

Pilis Tak Wajib Masa Pantang

Pilis adalah benda yang disapu pada dahi kita masa pantang. Macam pelik juga masa mula-mula pakai.

Saya ada tanya kat makcik yang suruh pakai pilis tu, ape tujuan pakai benda ni. Dah pulak tu masa pantang je pakai. Macam pelik rupa kita pakai pilis.

Oh, saya memang bukan amalkan pakai bedak sejuk. Pilis pula macam bedak sejuk, tapi letak kat dahi je.

pilis semasa pantang
Makcik kat paket pilis ni tengok dahi dia, itu pilis lah. Pilis bancuh dengan air dan sapu pada dahi.

Rupanya pilis menurut makcik tersebut adalah untuk pastikan kita sentiasa bertenaga dan cergas.

Erm, masa saya pakai pilis, tak berasa sangat gitu. Cuma ada rasa sejuk-sejuk je kat bahagian dahi.

Pengganti Pilis Masa Pantang

Tapi alhamdulillah sejak berkenalan dengan ESP, pantang saya memang bertenaga 😀

Tak yah dah pakai pilis.

ESP ni bukan versi pantang moden ke apa. Ia nya hanya lah sumber protein dan rendah glisemik.

pilis semasa pantang
Bancuh dengan air kosong atau air apa-apa kegemaran anda, dan minum. Sedap!

Jadi ia bantu kita untuk rasa lebih cergas bertenaga di samping kawal lapar masa pantang.

Masa pantang kalau tak minum ESP, saya boleh jadi macam ‘eating machine’, asyik nak makan selang 5 minit. Kesian kan. Makan boleh jadi meletihkan tau.

Jom Dapatkan ESP!

Hubungi saya untuk order:

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp : 019 477 3457

Shaklee ID : 858755

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *